kapat
19.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Erdoğan 'kralların oteli'nde kalacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, IMF Dünya Bankası toplantıları için gideceği Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Dubai'de "kralların oteli" olarak bilinen Burj Al Arap Oteli'nde kalacak.

Denizin ortasına yapılan yelken şeklindeki 7 yıldızlı otelde Erdoğan çift kişilik suit oda ayrıldığı öğrenildi. Erdoğan'ın kalacağı odanın bir gecelik fiyatının bin 688 dolar olduğu öğrenildi.

SP Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan düğün törenin ardından balayı için Dubai'ye gitmiş ve Burj Al Arap Oteli'nde kalmıştı. Erdoğan'ın oğlu Necmettin Bilal Erdoğan ise sade bir düğün ile evlenmiş ve balayına çıkmamıştı.

MGK toplantısının ardından bugün Dubai'ye gitmesi beklenen Erdoğan, hafta sonu Uluslar arası Finans Kurulu'nun toplantısında konuşma yapacak. Emir Maktum Bin Raşhid al Maktum ile görüşecek olan Erdoğan, IMF Başkanı Hörst Köhler ve Dünya Bankası Başkanı James Wolfenshon, OECD Genel Sekreteri Donald Jonson ile de bir araya gelecek olan Erdoğan, Devlet Başkanı Zayid Bin Küçük Sultan El Nuhayyan ile de yemekte bir araya gelecek. Erdoğan'ın 22 Eylül'de Türkiye'ye dönmesi bekleniyor.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır