kapat
19.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Çapkın Bakan'a 20'lik beşinci eş

Almanya Dışişleri Bakanı Joschka Fischer, Türkiye ve Avrupa'da başarılı siyasi kariyeri kadar özel hayatıyla da sık sık basına konu oluyor.

Bu kez de 4'üncü eşinden, yeni ve genç sevgilisi uğruna boşanmasıyla manşetlere çıktı... Bakan Fischer (55), uzun bir süredir ayrı yaşadığı gazeteci eşi Nicola Leske'den (34) resmen boşandı. Çift, hafta başında yapılan duruşmayla karşılıklı anlaşarak boşandıklarını açıkladı. Üçüncü eşinden ayrıldıktan sonra kendisini spora verip tam 35 kilo zayıflamasıyla konuşulan Fischer, üniversite öğrencisi olan yeni sevgilisiyle yaşamaya başladı bile.

Gazetelerde yeni sevgilisiyle fotoğrafları yayımlanan Alman Bakan, konuyla ilgili açıklama yapmamıştı. Alman basını, Fischer'i "aşık olduğu zaman zayıflayan Bakan" olarak tanımlıyor. Çünkü 1996 yılında üçüncü eşi Claudia'dan ayrıldıktan sonra birkaç ayda 35 kilo vermiş, hatta nasıl zayıfladığını anlatan bir diyet kitabı yazmıştı. İlk evliliğini 18 yaşında yapan Fischer'in yeni sevgilisiyle evlenip evlenmeyeceği konuşuluyor. Alman Başbakan Gerhard Schröder de 4'üncü eşiyle evli. Onun da dördüncü eşi, tıpkı Fischer'in 4'üncü eşi gibi bir gazeteci.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır