kapat
13.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

EROL KAYNAR


Lazio öncesi

Beşiktaş, Lazio maçı öncesi oynadığı son lig maçında karşısında tahmininden daha diri, daha organize bir Malatyaspor buldu.

Özellikle maçın ilk yarısında Beşiktaş, hücumda yeterince çoğalamayınca gol pozisyonları bulmakta zorlandı. Tüm 90 dakika boyunca hücumda Ahmed Hassan'ın bir kafa şutunun dışında hiçbir hava hakimiyeti yoktu. Savunmada da hava toplarında daha önce hiç görmediğimiz kadar zafiyet gösterdi Beşiktaş. Böyle durumlarda rakibe çok pozisyon verdi. Zaten bunlardan bir tanesi de Malatyaspor'un golü oldu.

Bir başka konu da özellikle İlhan'ın elinden gelince çalışmasına rağmen henüz hazır olamayışından dolayı hücum-orta saha koordinasyonunun sağlanamamasıydı. İbrahim Üzülmez'in Beşiktaş'ın sol kanadının vazgeçilmez ismi olduğu dün gece bir kez daha belgelendi. Oyuna girmesiyle birlikte gösterdiği performans bunu kanıtladı.

Beşiktaş'ın dün 3 puanı iyi bir futbolla aldığını söyleyemeyiz. Ama burada sevinilmesi gereken bir nokta var. 1-0 yenik duruma düşüldükten sonra Beşiktaşlı futbolcuların gösterdikleri performans özgüvenlerinin ürünü. 3-1'lik galibiyete geriden ulaşılması maçın en önemli notudur.

Bu arada İnönü Stadı'nın zeminini hiç beğenmedim. Daha sezonun başı. Bu kadar az maç yapılmışken bu saha bu haldeyse ileride kimbilir nasıl olur? Bunun önleminin alınması gerekir.

Lazio maçı öncesi oynanan futbolun tatminkar olduğu söylenemez tabii ki. Ama bildiğimiz bir şey daha var. Şampiyonlar Ligi maçlarının havası başka olur.

Lucescu faktörünü de unutmamak gerekir. Rumen teknik adam, Şampiyonlar Ligi maçlarına bir başka konsantre oluyor. Geçen yıl Beşiktaş'ın UEFA Kupası maçlarındaki başarısı bunu kanıtlıyor zaten. Bu yüzden de ona çok güveniyorum Lazio maçı için.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır