kapat
13.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

SAVAŞ AY


Gülben üzülünce gözlerim doldu 'sen delisin' dediler!...

Seren Serengil'i çocukluğundan beri tanırım. Biraz da bunun verdiği yakınlıkla sorularımı eğip bükmeden sordum. O da olanca samimiyetiyle yanıt verdi. Dediki

"Savaş Abicim. Çağla Şikel tostumu yedim diye çocuğa mesaj çekti diye ki; o çocuk onun 10- 15 senelik arkadaşı, çocuk da canım çok sıkkın dediği için hadi gel dertleşelim anlamında söyledi. Kadını Tükiye'nin bir numaralı, çok özür dilerim şeyi haline getirdiler. Yani kadını bitirmeye gittiler. Yani bir kadının Türkiye'de sex kaseti çıkıyor. Ne olursa olsun çocukluk aşkım dediği bir insanın en azından kendi yaşlarında bir insan olması lazım. Şimdi hangimiz olsak ki insan sevgilisiyle böyle bir fantezi de yapabilir çok anormal birşey gibi de gelmedi bana ama o dönemde, arkadaşlık ettiğimiz dönemde onun öyle bir sevgilisinin olmadığını biliyorum ben. Ben gene de sevinmedim hiçbir şekilde tam tersine üzüldüm bir kadın olduğu için. Bi r kere yıllardır ailelerimiz içerisine giren, aile dizilerinde oynatılan bir kadın sonuçta yani.

Düşman bile olsa
Hiçbir kadının ben bu durumda olmasını istemem. Düşmanım bile olsa istemem. Ama tabiki onun yapmış olduğu hataları da başkalarına yükletmek kendini aklamaya çalışması da şuan da yanlış olur. Çocukluk aşkım dediği adam babası yaşında bir adam orada belli yani görüyoruz. 55 yaşındaki bir adam sonuçta yani. Nasıl bir çocukluk aşkıdır ki porno film gibi bir kasetleri olabiliyor. Yani bilmiyorum hepimizin çocukluk aşkları oldu ama böyle birşey yaşamadık. O yüzden bunu böyle basite indirgeyip insanlara saldırmak yanlış.

Topluma ters
Yıllar sonra beni sordular ona. Zavallı dedi , öyle birisini tanımıyorum dedi. Önemli değil tanımasın. Ama basın toplantısında sütten çıkmış ak kaşık gibi aklandığını düşünüyorsa unutmasın ki bu bir olaydır. Türk toplumuna çok ters düşen bir olaydır. Bence evli bir adamın kasasından çıkan bir kasetin daha fazla sorulması gerekiyor. Bugüne kadar eğer bu kaset şantaj yapılsaydı onun bir savcılığa dilekçe vermesi gerekiyordu. Demek ki şantaj yapılmadı. Herkesin başına gelebilir ama bakalım karşı taraf ortaya cıkıp ne gibi bir iddada bulunucak onuda bilemez kimse. Ama yine söylüyorum; eğer basın toplantısında sizin dediğiniz gibi beni ifade etmeye çalıştıysa ki benim hayatım boyunca ona hiçbir zaman kötü bir niyetim yoktu. Sanırım her zaman hayatında hayal kurup, bir programa katıldığı zaman, ağladığı zaman benimde gözüm dolmuştur. Dün de gazeteleri açtığım zaman sadece bana herkes telefonla ilahi adalet için aradıkları zaman, ne olur beni bu şeye karıştırmayın deyip telefonu kapattığım zaman hakikaten üzüldüm ve çok enteresan bir şekilde aramakta istemişimdir. Ama elim telefona gitmedi. Yani dediğim gibi o şu anda şey yaptı diye düşünüyor belki. İşte masum bir kadın imajı ağlarken, üzülürken resimleri çekiliyor, basın toplantısında.

Yeşim Salkım olabilir
İşte ağlayan bir görüntüsü var ve masum bir kadın. Yarın evlense çocuklarına bunu nasıl açıklayacağı açısından çok çirkin. Allah kimsenin başına vermesin diyorum. Bu açıdan bombası patlıycak diye elini sallayarak beni göstrediyse Yeşim Salkım olabilir. Çünkü Yeşim Salkım zamanında eşinden kendisi yüzünden boşanmak üzere olduğunu açıkladı.

Dostlarını eziyor
O genede bir kadın olarak,bugüne kadar ki mükemmelliyetçi tavrını insanların beynine yerleştirmeye çalışanbir kadın olarak, belki mesleğe olan aşkından ya da ne bileyim en sevdiklerini, en yakın doslarını bile ezip geçecek kadar bu mesleğe aşık olan bir kadının. Halbuki zamanın da onu plak şirketinden tutup modacısına filan her şeyine götürmeye çalıştım ve elimden geleni de yaptım onun için.

Normal değilsin
Arkadaşımdır helali hoş olsun. Allah daha güzel günler nasip etsin ama insanların eline birşeyler vermiyceksin o zaman seni eleştirecekleri yani bu çok enterasan birşeydir. Mesela arkadaşlıklar, küs dedim ki yani bunla beni karıştırmayın, hiçbir şekilde birşey konuşmayacağım, ben üzüldüm dedim böyle bu şekilde konuşmadım.

Onun üzüntüsüne benim de gözüm doldu, hatta benim yanımdaki insanlar dedilerki sen hala normal değilsin hala bu kadının şeylere üzülüyorsun dediler. Ama o bilemediği için öyle düşünebilir.

Seren Serengil'den zehir zemberek cevaplar var!..
Haber sayfalarımızda Gülben Ergen ve Yeşim Salkım'la olan özel söyleşilerimi yazdım. Lâkin sacayağın 3. ismi yani Seren Serengil oraya sığmadı. Ben de pazılı tamamlayan bu görüşmeyi köşeme taşıdım. Ne yalan söyliyeyim Seren ne kadar yumuşak konuşmaya çalıştıysa da yine de söyledikleri zehir zemberek kabilindendi. Şimdi okuyun kararı siz verin. Bakalım Seren Serengil kızımız ne düşünmüş ne demiş?


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır