kapat
13.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Voleybol takımı babasını kaybetti

Yedi gün sonra Türkiye'de yapılacak Avrupa Voleybol Şampiyonası'na bayan takımını hazırlayan Deniz Esinduy kalp krizi sonucu öldü

Bayan Milli Takımlar Sorumlusu, A Bayan Milli Takım Teknik Direktörü Deniz Esinduy, önceki gece Ankara'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Esinduy, evli ve dört çocuk babasıydı.

20-28 Eylül tarihleri arasında Türkiye'de yapılacak Avrupa Voleybol Şampiyonası'na Bayan Voleybol Milli Takımı'nı hazırlayan Esinduy, takımın birlik ve beraberliğindeki en önemli faktörlerden biriydi. Takım elemanları, antrenörlerinin motivasyonlarını yükselttiğini söylemişti. Esinduy'un cenazesi yarın saat 10.30'da Fenerbahçe Dereağzı Tesisleri ve saat 11.00'de de Burhan Felek Spor Sitesi'nde yapılacak törenlerden sonra Marmara İlahiyat Fakültesi'nde kılınacak öğlen namazının ardından Ümraniye Ihlamurkuyu Mezarlığı'na defnedilecek. Voleybol Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Hüsnü Can, Esinduy'un milli görevinin başında şehit olduğunu belirterek şunları söyledi "Voleybolun duayeni ve 40 yıllık dostumdu. Ülkemize hem sporcu hem de teknik direktör olarak çok hizmetler verdi. 10 yıl önce Almanya'da birlikteyken de bir kalp krizi geçirmişti. O zaman da başkandım. Ne acı tesadüf ki 10 yıl sonra yine ben görev nedeniyle Almanya'dayım ve federasyon başkanıyım. Bu kez yanında olamadım."

Pınar ŞENGÜL


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır