kapat
13.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Sarı motosiklet en önemli delil oldu

Akseki'de bir orman yangınının ardından bulunan iki cesedin sırrı çözüldü. İki genci, ihbar edilmekten korkan suç ortaklarının öldürdüğü belirlendi

Antalya'nın Akseki İlçesi'nde iki kişiyi öldürdükten sonra tanınmamaları amacıyla yaktıkları iddia edilen üç kişi jandarma tarafından yakalandı. Jandarma katil zanlılarının olay günü kiraladığı motosikletlerin izini sürerek kısa sürede olayı çözdü.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 15 Ağustos'ta Akseki'nin Sarmaşıklısu Mevkii'nde çıkan orman yangınının ardından olay yerinde iki ceset buldu. Jandarma yangının çıktığı gün bölgeye iki kişinin sarı renkli bir motosikletle geldiğini belirledi. Olayda kullanılan motosikletin bölgede kiralanan türde olduğunu belirleyen ekipler araç kiralama şirketlerini araştırdı. Ve sonuçta Manavgat'taki bir dükkandan kiralanan sarı bir motosikletin geri getirilmediği belirlendi. Jandarma, motosikleti kiralayan 19 yaşındaki M.Ç. ve 18 yaşındaki S.A.'yı M.Ç.'nin evinde ele geçirdi.

TANINMAZ HALDEYDİ
Sorgulamalarında suçu itiraf eden M.Ç. ve S.A. ölen kişilerle 2002 yılında tanıştıklarını anlattılar. M.Ç.'nin ifadesine göre iki genç yakarak öldürdükleri Mehmet Erdal ve soyadını bilmedikleri Ökkeş ile esrar alış verişi yapıyordu.

Ancak aralarında para nedeniyle anlaşmazlık çıktı ve Erdal'a istediği esrarı vermediler. Erdal'ın yanlarından ayrılmasından sonra kendilerini ihbar edebileceği korkusuna kapılan S.A. ile M.Ç., H.O.'yu da yanlarına alarak Mehmet ile Ökkeş'i ortadan kaldırmaya karar verdiler. Sanıklar iki genci hırsızlık yapma bahanesiyle Akseki'ye çağırdılar ve Sinanhoca Köyü yakınlarında öldürüp olay yerini terk ettiler. Ancak bir süre sonra cesetlerin bulunup kimliklerinin belirleneceğinden korkan iki genç yeniden bölgeye döndü ve cesetleri üzerlerine benzin dökerek ateşe verdi.

Yusuf DALAMAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır