kapat
10.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Karasulu Carlos

17 Ağustos depreminin sabahında Karasu'dan Adapazarı'na gidecek kadar futbol tutkunu olan Mahmut'un en büyük hayali şampiyon olmak

Ne idmanı oğlum?
Sezon başında Sakaryaspor'dan F.Bahçe'ye gelen Mahmut Hanefi yüksek formuyla hem Daum'un hem de taraftarların gözdesi olmuş durumda. Dünyaca ünlü sol kanat oyuncusu Roberto Carlos'a benzerliğiyle de dikkatleri çeken Mahmut'un en büyük özelliği tam bir idman delisi olması. 17 Ağustos 1999'daki depremin sabahında bile Karasu'dan Sakaryaspor genç takımı'nın idmanına gelen Mahmut hocasından "Oğlum ne idmanı? Adapazarı yıkılmış sen idman düşünüyorsun" sözlerini işitmiş.

5 takım peşindeydi
Sakaryaspor'dan Fenerbahçe'ye 700 milyara transfer olan ve 5 yıllık sözleşme imzalayan Mahmut Hanefi'nin en büyük destekçileri takım arkadaşı Tuncay ve menajeri Erdinç Şehit. Kendisi gibi Sakaryalı olan Tuncay'la Samandıra Tesisleri'nde aynı odayı paylaşan Mahmut ilk hedefinin sarı-lacivertli takımda şampiyonluk yaşamak olduğunu vurguluyor. Tuncay, Mahmut'un hem futbolcu, hem de insan olarak mükemmel olduğunu vurgulayarak, "Kefili benim" ifadesini kullanıyor.

Deniz DERİNSU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır