kapat
10.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Yapı Kredi'nin mülklerini de Eskidji satacak

Kapatılan bankaların gayrimenkullerini satan Dikran Masis, sayıları bini aşan gayrimenkulleri satmak için Yapı Kredi ile de anlaştı

Kapatılan bankaların gayrimenkullerinin açık artırma yöntemi ile satışı ile bu alanda yeni bir süreç başlatan Eskidji'nin sahibi Dikran Masis, şimdi de Yapı Kredi için kolları sıvadı. Bundan önce Vakıfbank ve İş Bankası ile de çalışan Eskidji'nin Yapı Kredi Bankası'nın sayıları bini aşan gayrimenkullerinin satışını üstlendiği öğrenildi.

Önümüzdeki hafta resmi olarak duyurulması planlanan gayrimenkul satışında nasıl bir yöntem izleneceği ve satış tarihi ise henüz netleşmedi. Edinilen bilgiye göre, taraflar halen satışa sunulacak portföyü oluşturmaya çalışıyorlar. Masis, daha önce TMSF'ye devredilen bankaların gayrimenkullerini açık artırma ile satmış, İş Bankası'nda ise farklı bir sistem denemişti. Öncelikle başta internet kanalı olmak üzere gayrimenkulleri vatandaşların bizzat görmeleri ve fiyat vermeleri için fırsat tanınmış, satış bunun ardından gerçekleştirilmişti.

Krizle birlikte gayrimenkul zengini olan bankalar uzun süredir bu kıymetleri elden çıkarmak için değişik yöntemler izliyordu. Bazı bankalar internet sitelerinden gayrimenkullerinin listesini yayınlarken, bazıları da Eskidji ya da işkolu gayrimenkul alım-satımı olan şirketlerle anlaşma yolunu seçmişlerdi.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır