kapat
30.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ÅžANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Fener'e verilen ceza yanlış

Başbakan Tayyip Erdoğan katıldığı bir televizyon programında sarı-lacivertli ekibe verilen saha kapatma cezasını adil bulmadığını söyledi

Başbakan Tayyip Erdoğan, dün katıldığı bir televizyon programında F.Bahçe'ye verilen 1 maçlık saha kapatma cezasının adil olmadığını söyledi. F.Bahçe'nin oyun sistemi olarak da ligde hakettiği yerde olmadığını vurgulayan Erdoğan, "Trabzon'daki olaylar için FBahçe'ye verilen cezayı adil bulmuyorum. Yanlış bir şey" şeklinde konuştu.

Fener'e davet var
Öte yandan AK Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun, F.Bahçe'nin Gaziantepspor'la oynayacağı cezalı maçını 5 Eylül cuma günü Sivas'ta yapmasını istedi. Başkan Aziz Yıldırım'a mesaj gönderen Uzun, "Kabul ederseniz, Cumhuriyet'in kuruluşunun 84. yıldönümünde Sivas halkını ödüllendirirsiniz" dedi.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır