kapat
25.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

GREENCARD

Oglu ugruna olume gitti

Bursa'da park halindeyken frenleri bosalan kamyon, bir kafeteryadan iceri girdi. Esi ve ogluyla birlikte kafeteryada bulunan Elfide Turksoy, oglu Erkan'i uzerlerine gelen kamyondan kurtardi ama kendisi tekerleklerin altinda kaldi

Bursa'da 28 yasindaki Elfide Turksoy, ogluna dondurma yedirmek icin gittigi kafeteryada hayatini kaybetti. Esi ve cocuguyla birlikte dondurma yemek icin bir kafeteryaya giden Turksoy, freni bosalan bir kamyonun oturdugu kafeteryaya girmesi sonucu can verdi. Bir konfeksiyon atolyesinde isci olarak calisan Elfide Turksoy, onceki gun, 6 yasindaki oglu Erkan'in istegi uzerine 7 yillik esi Huseyin Turksoy'la birlikte dondurma yemek icin evlerinin 300 metre ilerisindeki Senor Cafe'ye gitti. Genc kadin, oglu ile birlikte kafeteryanin onundeki masalardan birinde otururken, bir tanidigini goren esi Huseyin Turksoy, bir baska masaya oturdu.

KAMYON KAFETERYAYA GELDI
Bu sirada kafeteryanin bulundugu sokagin yokus olan kisminda park edilen bir kamyonun frenleri bosaldi. 16 EZ 791 plakali kum ve cimento yuklu kamyonun hizla uzerlerine dogru geldigini goren Huseyin Turksoy, bagirarak esini uyardi. Genc kadin, oglu Erkan'i kamyondan korumak icin yan taraftaki bos arsaya dogru itmesine ragmen kendisi tekerleklerin altinda kalarak hayatini kaybetti.

Oglu ve esinin gozleri onunde hayatini kaybeden Elfide Turksoy, dun ogle namazinin ardindan Gorukle Camii'nde kilinan cenaze namazindan sonra Gorukle Mezarligi'nda arasinda topraga verildi.

Umut TUTUNCU


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
sinirsiz hosting
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S. - Tum haklari saklidir