kapat
16.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

GREENCARD

EROL KAYNAR


Nihayet

Besiktas Inonu Stadi "sampiyonuna" kavusuyor nihayet. Tamamen yenilenmis hali ve de "hatiri sayilir" bir gelir beklentisi ile. 8-10 milyon dolar "ciddi para", bu kapasitedeki stadlar icin. Emegi gecen herkese tesekkurler.

Cok farkli ozellikleri icinde barindiran bir stad BJK Inonu Stadi. Tarihle birlikte Istanbul Bogazi'nin guzellikleri ic ice.

Ulasimi en kolay, tahliyesi de bir o kadar rahat. Hele futbol guzel olunca bir baska oluyor BJK Inonu Stadi.

"Cicegi burnunda" teknik direktorleri Hagi'nin talebelerini agirlayacak bugun. Tum gizemli havasi ile.

Nasil bir ozlemdir yasayanlar bilir. Gecen seneki ziyaretimde Umraniye Nevzat Demir Tesislerini hayranlikla gezerken; bakimina ve temizligine de imrenmis, tebrik etmistim tesis sorumlusu Mustafa Gunduz'u.

Inaniyorum ki ayni mudur, ayni sorumluluk ve titizlikle hazirlayacaktir Besiktas Inonu Stadi'ni. Kapilarindan en ufak sizma olmasina musaade etmeden. Sevdigi takimini seyretmek icin disinden tirnagindan artirarak odedigi paraya hic acimayan "gercek sporsever" artik, biletsiz kimseyi istemiyor.

Gecis yollarini kapatircasina "pervasizca" oturan ve hatta biletli seyirciyi taciz edecek kadar "sinirlari zorlayan" hic kimseyi istemiyor gercek Besiktas seyircisi.

Lucescu'nun zoru!

Romen teknik direktorun yerinde olmak istemezdim dogrusu. Bursaspor karsisina cikartacagi 11 oyuncuyu belirlemek icin ne kadar zorlandigini dusunmek bile istemem. Sergen, Giunti, Pancu, Ahmet Hassan, Sinan, Ahmet Dursun. Ikisi kulubede oturacak. Gelin cikin isin icinden. "Yeni bir santfor" diye bastiran yonetim, "istemem" diyen teknik adam.

Dedim ya isi zor Lucescu'nun.

Bazen "cokluk", "yokluk" gibi insani zorlayabiliyor.

Yedinci yabanci konusunda cok yazi yazildi, gorus belirtildi art niyet olmadan. Kimsenin kadroya soz soyledigi yok. Insani dusunduren "Sampiyonlar Ligi".

"Sakatliklar, cezalilar" durumu var korkumuz ondan. "Necati" demis Lucescu Adanaspor'un golcusunden bahisle. Bu da bir sey. Ha gayret, citayi biraz daha yukari cekelim. Bu is (transfer) olacak. Aman ha! 30 Agustos'a "sayili gunler" kaldi. Dalginligimiza gelip unutmayalim.


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir