kapat
16.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

GREENCARD

ALTAN TANRIKULU


Keskin sirke

7 yil once attigi golle Fenerbahce'ye Trabzon'daki son galibiyetini getiren Aykut Kocaman gecen hafta sari-lacivertli takima agir bir darbe vurmustu. Genc teknik adam, "F.Bahce kotu degil. Ozellikle Van Hooijdonk'a ceza alani cevresinde faul yapmamak icin buyuk gerilim yasadik. Cunku penalti gibi frikik atiyor" demisti.

Aykut'un sozlerini dogrularcasina bir gol atti Hollandali forvet. Golle birlikte morali bozulan, oyundan dusen evsahibi karsisinda orta sahanin kontrolunu ele geciren Fenerbahce ikinci golu bulamadigi icin surekli gerilim altinda kalan tarafti.

Gereksiz yere sezon basindan beri 'tel orguleri kaldirma' tartismasinin icine kendini atan Trabzonspor aslinda Konya'da bu maci kaybetmisti. Fatih Tekke'nin yine gereksiz bir hareketle aldigi 5 maclik cezayi dusunun. Yattara ve Huseyin'in gordugu kirmizi kartlari dusunun. Sari karti olan Oumar'in gereksiz yere Hoojdonk'a yaptigi faulu ve gordugu karti dusunun. Samet Hoca'nin sezon basindaki butun uyarilara karsin hakemle diyaloga girip takimini yalniz biraktigini dusunun. Iste o zaman Trabzonspor'un neden tarihinin en etkisiz Fenerbahce maclarindan birini oynadigini anlarsiniz. Yusuf gecen hafta kulubuden cikamamisti. Bu hafta formayi giydi. Iyi oynadi. Iyi paslar atti. Savunmaya yardim etti. Bu formunu surdururse Fenerbahce'nin aradigi 'beyin' olabilir. Surdurmezse ne olacagini 3 sezondur goruyoruz zaten.

Tuncay da bir dusus var. Kanat ona yaramamis, ama tek sorun o degil. Tuncay oyun disiplininden kopuk oynuyor. Kemal deki dusus ise suruyor. Bu iki oyuncunun kapasitesini dusundugumuzde sergiledikleri futbolu yetersiz buluyoruz. Bundan sonra ne olur? Trabzon kart gormeye devam ederse orta siralarda kalir. Cunku bu sezon kart sezonu. Gecen hafta oyuncusu atilan Fenerbahce dagilmisti. Bu kez kazanan sakin kalan taraf oldu.

Fenerbahce icin Istanbul maci olcu degildi. Ama Trabzon maci da olcu degil. Fenerbahce bu sezon deplasmanda daha rahat oynar. Cunku savunmaya kapanip, ileri cabuk cikan adamlari var. Kadikoy'de alacagi sonuclar ise hep uc ihtimalli olur.


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir