kapat
16.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

GREENCARD

ISKENDER GUNEN


Hayal kirikligina ugradik!

Oncelikle buyuk bir takim ve de kendi sahanizda oynuyorsaniz oyun stratejisini iyi planlamak zorundasiniz... Trabzonspor, Fenerbahce karsisinda takim kadrolari geldigi zaman bordo mavili kulubun kendi oyun anlayisindan cok sari-lacivertli ekibi durdurmak icin savunma agirlikli futbolcularin fazlaliligini gozlemledik.. Orta alanda gorev verilen Sommers, Hasan Ucuncu ve Tayfun sadece kosuyorlar. Top ayaklarina geldiklerinde ise olumlu top kullanma becerileri cok kisitli... Nitekim basarili olamadilar... Hal boyle olunca ilk 25 dakikalik bolumde Trabzonspor'un, gol pozisyonu uretmesi beklenemezdi.

Sol kenarda ilk yarida gorev verilen D'Haene kenar oyuncusu ozellikleri olmadigi gibi bu performansiyla Trabzonspor takiminda yer almasi cok zor... Kendisini toparlamasi lazim... Kenarlarini olumlu kullanamayan ve orta alanda yaratici oyuncu eksikligi ceken bir takimin dunku goruntusu kimseyi sasirtmamali...Demek ki Fatih, Yattara ve Huseyin bu takimin vazgecilmezleri...Ikinci yarida da Trabzonspor'da degisen hicbir sey yoktu. Girilen birkac ciddi pozisyonda da F.Bahce kalecisi Recep gole izin vermedi.

Yalniz Samet Aybaba'nin cok onemli yanlisi yuzunden Oumar cift sari karttan kirmizi ile oyun disi kaldi.

Oumar gibi sari kart goren oyuncuyu son adam olarak rakiple birebir mucadeleye sokmak Trabzonspor takimina pahaliya patladi...Sonuc olarak bordo-mavili takim dun aksam ortaya koydugu futbolla buyuk hayal kirikligi yaratti ve ilerki haftalar adina olumlu sinyaller veremedi.


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir