kapat
16.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

GREENCARD

Riquelme'ye servet

Sampiyonlar Ligi kapisini acan G.Saray, Barcelona'nin kiraya cikardigi Arjantinli icin bastiriyor. Yonetim Riquelme icin 2.5 milyon Euro'yu gozden cikardi

Fatih Terim israrli
G.Saray, Sampiyonlar Ligi 3.on eleme turu ilk macinda CSKA Sofya'yi 3-0 yendikten sonra kadrosunu guclendirmek icin calismalarini hizlandirdi. Sari-kirmizili yonetim, Devler Ligi'nde basarili olmak icin teknik direktor Fatih Terim'in istedigi bir santrfor ve bir de orta saha oyuncusu icin gorusmeleri surduruyor. Orta saha icin ilk isim ise Barcelona'nin Arjantinli yildizi Riquelme.

Alternatifi Petre
Ispanyol kulubunun bu sezon kadrosunda dusunmedigi ve Avrupa'dan bir takima kiralamak istedigi Riquelme icin yapilan ilk gorusmelerin olumlu gectigi ve kuluplerin buyuk olcude anlastigi belirtildi. G.Saray'in 1 yil kiralik olarak oynatmak icin 2.5 milyon Euro'yu gozden cikardigi Riquelme'nin de evet demesi halinde transfer bitecek. Riquelme'nin alternatifi ise Rumen Petre.

Heskey beklemede
Petre'nin kulubu N.Bukres'in 2 milyon $ bonservis istedigi, sari-kirmizililarin ise 1.2 milyon $ onerdigi belirtildi. Forvet icin ise Liverpool'un golcusu Heskey'in ismi agirligini koruyor. G.Saray A.S.Muduru Ahmet Demet'in kulubu Liverpool ile kiralik olarak anlasmaya vardigi Heskey ile gorusmelerin surdugu ve maddi puruzlerin giderilmeye calisildigi belirtildi.

Yasar YALCIN


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir