kapat
16.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

GREENCARD

Hasret bitiyor

Besiktas bugun 19.00'da Inonu Stadi'nda. Rakibi ise Hagi'nin takimi Bursaspor. Samsun'da iki gol atan Ahmed Hassan 11'de, Sergen ise yedek

Kadroda operasyon
Gecen sezonu sampiyon olarak bitiren ve yeni sezona da deplasmanda 3-1'lik Samsunspor galibiyeti ile giren Besiktas, bu aksam Inonu Stadi'nda taraftarlarinin huzuruna cikiyor. Rakip ise Hagi'nin yonetimindeki guclu Bursaspor. Besiktas'ta teknik direktor Lucescu, sakatligi gecen Sergen'i mac kadrosuna alirken, Samsun'da iki gol atan Ahmed Hassan'a yer acmak icin de Pancu-Giunti ikilisinden birini kesecek. Ancak Rumen teknik adamin Yasin'in sakatligindan sonra defansif gucu daha yuksek olan Giunti'yi Tayfur ile yan yana oynatma ihtimali yuksek.

Gokhan sakatlandi
Lucescu'nun 2 gundur yapilan idmanlarda Giunti ile Pancu'yu degiserek Tayfur ile birlikte oynattigi da ifade edildi. Ahmed Hassan ise Ahmet Dursun ve Tumer'in arkasinda serbest adam olarak oynayip, gol arayacak. Rumen hoca, Ahmed Hassan'i oynatmaya karar verdikten sonra idmanlarda kanat akinlari kadar gobekten yapilacak gol varyasyonlarina da agirlik verdi. Bu arada dun aksam yapilan son idmanda Gokhan Zan'in ayagi burkuldu ve idmani yarida birakti. Ayrica bir suredir basagrilari ve halsizlik sikayeti olan Ahmet Dursun'un dun aksam beyin MR'i cekildi ve bir rahatsizliginin olmadigi anlasildi.


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir