kapat
16.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

GREENCARD

Tribunde arbede

Statta tel orgulerin bulundugu tek yer, konuk F.Bahceli taraftarlarin oturdugu bolumdu. Devre arasinda burada cikan olaylarda, koltuklar havada ucustu. Bir cok kisi hafif yaralandi

Iyi basladi ancak...
Trabzonspor yonetiminin buyuk tartismalara yol acan "Avni Aker'de tel orgulerin kaldirilmasi karari dun bordo-mavili takimin bir macinda ilk kez uygulandi. Bu stattaki tel orgusuz ilk resmi mac gecen hafta A.Sebat-Denizli arasinda oynanmisti. Macta tel orgulerin kaldirilmasi ile ilgili bir sorun yasanmadi. Guvenlik gucleri macta olay cikmamasi icin cok yogun guvenlik onlemleri aldi. Stattaki kameralarin sayisi 3'ten 8'e cikarildi. Ayrica polis kameralari da dun isbasindaydi. Stada giren herkes didik didik arandi. Sahaya atilabilecek her turlu madde toplandi.

Tribunde kan akti
Avni Aker Stadi'nda sadece F.Bahceli taraftarlarin bulundugu bolum guvenlik onlemi olarak tel orgulerle kapatildi. Iste dunku mactaki tek olay da bu bolumde cikti. Devre arasinda iki takim taraftarlari tel orgulerin uzerinden birbirlerine ellerine gelen her seyi firlatmaya basladi. Polis, once F.Bahceli taraftarlari, uzaklastirdi. Bu sirada Trabzon bolumunden koltuk yagmaya devam etti. Bazi guvenlik guclerinin kirik koltuklari baslarina tutup, korunduklari gozlendi. Ardindan bu bolume giren cevik kuvvet, onune gelen herkesi coplayip olaylari bastirdi.

Ersin RAMOGLU


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir