kapat
16.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

GREENCARD

Fener'e iki boga

Sari-lacivertliler, yabanci kaleciden vazgecip Bulgar Petkov'da karar kildi. Iki oyuncu icin Istanbulspor ile on anlasma yapan Kanarya, Alex'i de getiriyor

Strateji degistirdiler
F.Bahce Trabzonspor'u 1-0 yenip, ilk haftanin sokunu atlatirken, Recep'in basarili performansi transfer politikasini bastan asagi degistirdi. Sari-lacivertli yonetim, Enke'nin ayrilmasiyla dogan yabanci kontenjini boslugunu yabanci kaleciden yana kullanmaktan vazgecip, gozunu Istanbulspor'un sol beki Petkov'a dikti. F.Bahce ayrica ayni takimin sag kanadinda gorev yapan Mehmet Yozgatli'yi listeye aldi. Dun sabah Daum'la gorusen yoneticiler, ardindan Istanbulspor Baskani Adnan Sezgin ile temas kurup Mehmet Yozgatli ve Petkov icin el sikistilar.

Brezilyali Alex de yolda
Iki futbolcunun bugun Istanbulspor'un Adanaspor ile yapacagi macta forma giyecegi ve buyuk bir ihtimalle onumuzdeki hafta F.Bahce ile sozlesme imzalayacaklari belirtildi. Petkov, Selcuk'un transferi sirasinda da F.Bahce'nin gundemine gelmis ancak Istanbulspor vermemisti. Bu iki futbolcunun yanisira F.Bahce, Brezilyali stoper Alex'i de hafta icinde Istanbul'a getiriyor. Santos kulubu ile teminat mektubu sorunlarinin da asildigi ve Alex'in Elazigspor macinda sari-lacivertli formayi giyecegi aciklandi.

Deniz DERINSU


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir