kapat
16.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

GREENCARD

7 yillik ozlem bitti

1996 yilindaki efsanevi galibiyetin ardindan Avni Aker Stadi'nda kazanamayan F.Bahce, dunku sonucla seytanin bacagini kirdi

2658 gunluk hasret
Fenerbahce, Trabzonspor'u 7 yil aradan sonra ilk kez deplasmanda yenmeyi basardi. Sari-lacivertliler son olarak 2658 gun once 5 Mayis 1996'da Avni Aker Stadi'nda Trabzonspor'u 2-1 maglup etmis ve kendisine sampiyonluk yolunu acmisti. F.Bahce, o gunden bu yana Trabzon Avni Aker Stadi'nda 97-98 sezonunda ve gecen sezon 0-0'lik iki beraberlik almis diger maclarda rakibine teslim olmustu. Sari-lacivertliler, 23 Kasim 2002'deki 2-1'lik Kocaelispor galibiyetinden bu yana ilk kez deplasmanda kazandi.

Hem tatil hem toplanti
Maci Trabzonspor Baskani Ozkan Sumer ile yan yana izleyen baskan Aziz Yildirim, ozellikle Van Hooijdonk'un golunden sonra yerinde duramadi. Ote yandan muhalefetin Bodrum zirvesinden sonra yonetim de Bodrum'a cikarma yapti. Yoneticilerin dun mactan sonra 2.Baskan Nihat Ozdemir'in ozel ucagiyla ve birkac fireyle direkt Bodrum'a gectikleri bildirildi. Tatil firsati bulamayan yoneticilerin burada hem kafa dinleyecekleri hem de transfer calismalarini ve kulubun sorunlarini tartisacaklari bildirildi.


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir