kapat
16.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

GREENCARD

Yildiz kizin hazin yasam hikâyesi...

Guzel gozleri islak islak konusuyor. Diyor ki... Cekip de anama savurdugum bicak aslinda ruhumu parcalayan gorunmez bir bicakti!..

Aykiri bir yuzdu o. Sadece ardi onu akil hastalariyla dolu bir hastaneye degil, sanki hepimize, her yere, her seylere aykiri bir yuzdu Yildiz kizin yuzu. Bir yani isyankar, bir yani masum bakan, ama inadina guzeller guzeli bir ay parcasiydi surati. Once suskun, sonra beter konuskan, sonuna dogru aglayis ve hickirik kumkumasi "Annemin uzerine ekmek bicagiyla yurudum abi. Vurmama az kala yenik dustum didismede. Vuramadim o yuzden. Once sevdami, sevdalimi, sonra icimden bir dolu seyi yitirdim. Annemin ustume horelenmesi daha da fena yapti beni. Bir defada her seyi yapip edeyim bitireyim dedim."

SEVDIGI OGLAN VE YANLISLIK!..
Sordum. Izmir dogumluymus. Henuz 19 yasinda Yildiz. 'Sevdigi cocuk' yanlis yapmis once. Aldatmis onu. Sonra da birakmis gitmis ansizin. "Cekip de anama savurdugum bicak aslinda ruhumu parcalayan gorunmez bir bicakti" diyor. 15 gun filan evveli annesi Hayriye Taskiran getirip yatirmis onu hastaneye. Sebep, Yildiz'in da soyledigi sebep. Bicagi cekip yurumus ustune ustune annesinin.

DARP EDILMIS BU KIZ
Doktorlar diyor ki "Bir is var bu isin icinde. Biz sadece, yani tek tarafli olarak Yildiz'in saldirdigini dusunmuyoruz. Cunku genc kizin da vucudunda darp izleri, morluklar sisler var." Sonra dediler ki, "o guzelim kiz burada ekstasyon nedeniyle yatiyor. Yani asiri taskinlik, giderek gelisecek ruh hastaligi, kisilik bozukluguna sebep olan bir hastalik olabiliyor. Iste bunu onlemeye calisiyoruz. Daha cok genc, cok da guzel. Gelecegini de guzel kilmak icin cabaliyoruz hep birlikte..."

HASTANEDE BIR INGILIZ KADIN
Adi Tracey Rochella Zukowski. 62 dogumluyum diyor ama 62 yasinda gosteriyor. Yuzu burusmus, disleri dokulmus, sigaranin sararttigi elleri de, Ingilizcesi de titriyor. Gelisi alkol yuzunden. Bekarmis. Aslen Kuzey Irlandali. Konsolos gelip yardim rica etmis doktorlardan, alip yatirmislar hastaneye. Nasil boyle yipranmis sorusunun cevabi da alkolde. Cunku (sasirmayin) Rochella daha 12 yasinda baslamis alkole.

INATLI VE INANCLI
Sabah kahvaltisindan gece yatilarina kadar hep icmis, icmis, icmis... Bizim illere turist gelmis ama kah evlenmis, kah "boy frend" yapmis ve yerlesip kalmis burada. Bashekim diyor ki "O tam bir alkol bagimlisi degil. Normal olcunun uzerinde alkol kullandigi icin hastanemizde yatiyor. Onu B2 servisine aldik." Servisin bir adi da "alkol abuse" yani 'alkol suistimali' servisi. Suistimale cok erken cagda baslamis bu yabanci konugumuz yani. Simdi de kurtulmak icin inatli, inancli...


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir