kapat
16.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

GREENCARD

Basbakan israrla nikâh sahidi oldu

Tatilini Ekinlik Adasi'nda geciren Erdogan, Cuma Namazi icin Marmara Adasi'na gitti. Erdogan davet uzerine bir ciftin nikahinda sahitlik yapti.

Tatilini Ekinlik Adasi'nda geciren Basbakan Tayyip Erdogan dun Cuma Namazi icin Marmara Adasi'na gitti. Erdogan dun saat 12.45 siralarinda Remzi Gur'e ait 'Ramsey' isimli yatla Marmara Adasi'na gecerek Merkez Camii'nde namaz kildi. Cuma Namazi'indan sonra Basbakan Erdogan, vatandaslar tarafindan sevgi gosterisiyle karsilanirken, hutbede vatan millet sevgisi anlatildi. Cami cikisinda askere gidecek genclerin davullu zurnali eglencesine katilan Erdogan, onlarla sohbet etti. Gencler "En buyuk asker bizim asker"diye bagirdilar. Erdogan 83'e 3 tertip askere gidecek olan genclere "Yolunuz acik olsun" dedi.

Carsi icinde yerli ve yabanci turistlerle sohbet eden Erdogan, Sengul Musdal isimli bir bayanin istegi uzerine Behcet Musdal (25) ile Nurdogan Iscan'in (23) Marmara Belediyesi Nikah Salonu'nda kiyilan nikah torenine katildi. Milletvekili Turan Comez'le birlikte ciftin nikah sahitligini yapan Basbakan, cifte mutluluklar diledi.

Nikahi kiyan Marmara Adasi Belediye Baskani Ahmet Enon, "Sayin basbakanimizin oglunun nikahina Italya Basbakani Berlusconi katildi. Biz de sayin basbakanimiza alcakgonulluk gostererek bu nikaha katildigi icin cok tesekkur ediyoruz. Basbakanimizin oglu ve gelinine de omur boyu mutluluklar diliyoruz" dedi. Erdogan evlenme cuzdanini gelin Nurdogan Iscan'a vererek, kisa bir konusma yapti. Erdogan, "Kayinvalide hanimefendi nikaha katilmami istedi. Oyle azimli oyle ceberrut ki, (Gelmezseniz nikah masasini asagiya indiririm) deyince biz de bu nikaha katildik. Cifte mutluluk diliyorum" dedi.

Umut TUTUNCU


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir