kapat
16.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

GREENCARD

Komsusuna kizinca

72 yasindaki Ispanyol gurultuden rahatsiz olunca binayi ucurdu. Kendisiyle birlikte iki kisi daha oldu

32 KISI DE YARALANDI
Bir anlik sinir insana neler yaptiriyor! Ispanya'nin Sevil kentinde, kimligi belirtilmeyen 72 yasinda bir adam, gurultu yapan komsularina kizdigi icin eve benzin dokup atese verdi. Alevler dogalgaza ulasinca bina havaya uctu. Siddetli patlamada kendisi de dahil, 3 kisi hayatini kaybetti, 32 kisi de yaralandi. Binada onun disinda, cocuklu aileler de yasiyordu. Ancak cocuklarin gurultu yapmasi yasli adami kizdiriyordu.

UYARDI AMA DINLEMEDILER
Gorgu taniklarina ve cevre sakinlerine gore, adam cocuklarin ailelerini bircok kez sessiz olmalari ve daha dikkatli davranmalari konusunda uyardi. Yine istedigi olmayinca hem kendi hayatini karartti, hem de onlarinkini... Gectigimiz persembe gunu, sabaha karsi saat 03.00 sularinda, apartmanin bulundugu mahalledekiler siddetli bir patlama sesiyle uyandi. Dort katli apartman alev alev yaniyordu. En ust kat, patlamanin etkisiyle cokmustu.

SINIRINE HAKIM OLAMADI
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri once yangini sondurduler, ardindan da enkaz altinda kalanlari kurtardilar. Yanginin sabotaj olup olmadigi tartismalari basladi. Ancak daha sonra yasli adamin yine gece gec saatte gurultu yapan coculara sinirlendigi, bunun uzerine evin her yerine benzin dokup yaktigi belirlendi. Binadan, adam disinda bir de genc bir ciftin cesetleri cikartildi. Yaralanan 32 kisinin buyuk cogunlugunun da cocuk oldugu ifade edildi.


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir