|
 |
|

Otomobilde 'şimdi al 60 ayda öde' dönemi
Otomotivde yaz fırsatları sürüyor. Akbank taşıt kredisini yüzde 2.95'e düşürürken, vdf 36 ay için yüzde 2.98 faiz oranı uyguluyor. Toyotasa da 60 aylık taksit başlattı
Otomotiv satışları 2004 yılı modelleriyle birlikte hareketlendi. Temmuz ayında beklentilerin üzerinde satış yapan şirketler, taşıt kredisi faizlerinin düşmesiyle birlikte umutlandı. Son olarak Akbank taşıt kredisini yüzde 2.95'e indirdi. Tüketici finansmanı şirketleri ve otomotivciler de yüzde 0'a varan faizler uygulamaya başladı. Volkswagen Doğuş Finans (vdf) ve Toyotasa faiz oranlarını düşürdü. Toyotasa, kampanyasında peşin alımlarda Corrolla'da 2 milyar 25 milyon lira indirim yapıyor.
Şirket ayrıca 60 ay vade ve yüzde 0'dan başlayan faizlerle ödeme kolaylığı sağlıyor. Örneğin 30.4 milyar lira etikete sahip Corolla Sedan almak isteyen bir kişi, yaklaşık 10 milyar lira peşinat veriyor. Kullanacağı 20 milyar liralık kredi için ise 60 ay boyunca 842 milyon lira ödüyor. Aylık faiz oranı ise 3.47'ye denk geliyor.
% 70'E KADAR KREDİ
vdf, 2004 yılı VW binek araçlar için özel kredi uygulaması başlattı. Buna göre 36 ay için yüzde 2.98 faiz uygulanıyor. Kampanyayla aracın anahtar teslim fiyatının yüzde 70'i kadar kredi kullanılabiliyor. Yeni nesil VW Transporter'da ise yarına kadar tüm vadeler için faiz oranı aylık yüzde 2.99 olarak belirlendi. Maksimum kredi fiyatın yüzde 80'iyle sınırlı.
Mete TANSU
Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya
tıklayın
|
|
|
|