|
 |
|

Kiz yuzunden silahlar patladi
Iki grup arasinda kiz meselesinden Taksim'in gobeginde kan akti. Bir kisiyi oldurup, uc kisiyi de yaralayan saldirgani polisler etkisiz hale getirdi
Taksim Meydani'nda iki grup arasinda kiz meselesi yuzunden cikan silahli kavgada bir kisi oldu, 1'i seken kursunlardan olmak uzere toplam 3 kisi yaralandi. Basbakan Erdogan'in oglunun dugunu nedeniyle Taksim cevresinde genis guvenlik onlemleri alan polis ekipleri, silahli saldirgani uzerine atlayarak etkisiz hale getirdi.
TESADUFEN ORADAYDI
Kanli kavga dun saat 12.50 siralarinda Taksim'deki bufelerin onunde meydana geldi. Iki grup arasinda kiz meselesi yuzunden tartisma basladi. Tartismanin buyuyup kavgaya donusmesi uzerine Okan Kilicoglu (24), yaninda tasidigi tabancayi cekti ve karsi gruba rastgele ates acti.
Acilan ates sonucunda Nuri Gul (23) basindan, Aziz Sevgin (24), Tekin Kilic (20) ve Emre Haci (26) da bacak ve ayak bolgelerinden yaralandi. Emre Haci'nin gezmek icin Taksim'e geldigi ve olayla ilgisi olmadigi halde seken kursundan yaralandigi belirlendi. Yaralilar, polis ve vatandaslarin yardimiyla Taksim Egitim ve Arastirma Hastanesi'ne kaldirildi. Basindan agir sekilde yaralanan Nuri Gul, burada yapilan ilk tedavisinin ardindan Sisli Etfal Egitim ve Arastirma Hastanesi'ne sevk edildi.
9 ADET KOVAN BULUNDU
Bu arada Basbakan Recep Tayyip Erdogan'in oglu Bilal Erdogan'in nikahi nedeniyle Taksim cevresinde genis guvenlik onlemleri alan polis ekipleri, olayi gerceklestiren saldirgan Kilicoglu'nu uzerine atlayarak etkisiz hale getirdi. Elindeki silahi alinan Kilicoglu, gozaltina alinarak Beyoglu Ilce Emniyet Mudurlugu'ne goturuldu.
Sanigin sorgulamasi surdurulurken, olay yerinde yapilan incelemede 9 adet bos kovan bulundu.
KURTARILAMADI
Yaralilardan Nuri Gul Taksim Ilkyardim Hastanesi'ndeki ilk tedavisinden sonra sevkedildigi Sisli Etfal Hastanesi'nde doktorlarin tum mudahalelerine ragmen kurtarilamayarak, hayatini kaybetti. Bu arada yaralilardan Hekim Kilic ve Aziz Sevgin, kendilerini vuran Okan Kilicoglu'na tanimadiklarini ve sikayetci olmadiklarini belirttiler.
Muslum SARIYER
Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya
tiklayin
|
|
|
|