kapat
07.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

GREENCARD

Nanni yarin Istanbul'da

Besiktas, golcu Nanni'den sonra kulubu Velez Sarsfield ile de puruzleri cozup transferi bitirdi

Besiktas'ta yilan hikayesine donen yabanci santrfor meselesi cozume kavustu. Siyah-beyazlilar, Arjantinli golcu Roberto Nanni ve kulubu Velez Sarsfield ile her konuda anlasmaya vardi. Genc futbolcunun yarin Istanbul'a gelmesi bekleniyor.

Nanni'nin "Bu sezon mutlaka Sampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum" sozleriyle yumusayan gorusmelerin ardindan Arjantinli santrfor, Turkiye'ye gelmeyi kabul etti. Nanni ile onceki gun 800 bin euroya anlasan Besiktasli yoneticiler dun de Velez ile kiyasiya bir pazarliga giristiler.

Bonservisi icin 6 trilyon
Ancak Nanni icin kulubu Velez Sarsfield'in istedigi 4.5 milyon euroluk bonservis Besiktas'a yuksek gelmisti. Siyah-beyazlilar 3 milyon Euro oneriyordu. Nihayet iki taraf dun 3 milyon 750 bin euroda (yaklasik 6 trilyon) bulustu ve transfer icin her sey netlesti. Nanni'nin yarin Istanbul'a gelerek siyah-beyazli takimla 3 yillik sozlesme imzalamasi bekleniyor.

Bu arada Besiktas'in listesindeki Brezilyali Elber'in transferi, Bayern Munih'in yedek santrforu Zickler'in sakatlanmasiyla suya dustugu ogrenildi. Bu nedenle Besiktas'in Nanni transferine agirlik verdigi ifade edildi.


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir