|
 |
|

Kaka elden kaçtı
Fabiano'yu paravan olarak kullanıp Sao Paulo ile Kaka için pazarlığa oturan sarı-lacivertlilerin planları, bu futbolcuya Milan'ın 12, Chelsea'nin de 15 milyon $ önermesi üzerine bozuldu
Fabiano yem oldu
Fenerbahçe'nin Brezilya'daki transfer temasları bir türlü istenen sonuca ulaşamazken, sarı-lacivertlilerin sağ gösterip, sol vurmaya hazırlandıkları ortaya çıktı. Buna göre adı gündemde olan Sao Paulo'nun golcüsü Luis Fabiano'nun paravan olarak kullanıldığı ve F.Bahçe'nin esas olarak yine aynı takımdan Kaka ile ilgilendiği iddia edildi. Geçen yıl da Aziz Yıldırım tarafından izlenip çok beğenilen genç futbolcunun transferini tekrar gündemlerine alan sarı-lacivertliler, bu sefer karşılarında Milan ve Chelsea duvarını buldular.
Chelsea servet verdi
Sao Paulo ile Kaka için transfer pazarlığına oturan yöneticiler Hakan Bilal Kutlualp ve Mahmut Uslu, bu futbolcu için Milan'ın tam 12 milyon $ teklif ettiğini duyunca şok geçirdiler. Son maçlarda kulübeye çekilen Kaka ile ilgili planları bozulan sarı-lacivertliler bunun üzerine tekrar Santos'un stoperi Alex'in transferine yoğunlaştılar. Ancak Kaka'nın transfer macerası burada da bitmedi. Chelsea Kulübünü 100 milyon dolar ödeyerek borçları ile birlikte satın alan Rus zengini Abromovich, Kaka için kulübüne 15 milyon dolar ödemeye hazır olduklarını bildirince, bu kez şaşırma sırası İtalyanlar'a geldi.
Milan bile şaşırdı
Milan yöneticileri fiyat arttırdığı için Rus işadamına öfke kusarken, eski futbolcuları ve yeni menajerleri Leonardo'ya transferi bitirmesi için tam yetki verdiler. F.Bahçe ise Brezilya seferine listesindeki diğer futbolcularla devam ediyor. Ancak bu ülkede ligin halen devam etmesi de F.Bahçe için başka bir sorun oldu. Santos'un bu yüzden Alex'i bırakmaya yanaşmadığı ancak bu futbolcunun transferinde önemli gelişmeler kaydedildiği belirtilirken, Alex'i İstanbulspor maçına yetiştirmek için çalışmalar sürüyor.
Sağ kanat sıkıntısı
F.Bahçe'nin Alex ısrarının perde arkasında sağ kanattaki sıkıntının yattığı iddia edildi. Fatih'in cezalı, Ali Güneş'in de sakat olması sebebiyle bu mevkide zorda kalan F.Bahçe'nin, Brezilyalı futbolcuyu İstanbulspor maçına yetiştirmek için yoğun çaba harcadığı belirtildi. Ancak bugüne kadar defansın solunda oynayan Alex'in sağ kanattaki sıkıntıya ne ölçüde çare olacağı şüpheli.
Gürcan BİLGİÇ - Deniz DERİNSU
Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya
tıklayın
|
|
|
|