kapat
05.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Şampiyonun tercihi Bilkent

ÖSS'de tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye birincisi olan Emre Kacar, üniversite öğrenimi için Bilkent Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü'nü tercih etti.

Sınava girmeden önce hayalinde Bilkent Üniversitesi'nde okumak olduğunu ancak sınavda Türkiye birincisi olduktan sonra ODTÜ, Bilkent ve Boğaziçi üniversiteleri arasında kararsız kaldığını söyleyen Emre Kacar, "Üniversiteler arasında kıyaslama yapınca akademik kariyer yapmak için en iyisinin Bilkent olduğunu düşündüm" diyor.

ANKARA'YI SEVİYOR
Küçüklüğünden beri Ankara sevdalısı olduğunu belirten şampiyon, "Ailem Ankaralı, ayrıca Konya'ya yakın olduğu için de Ankara daha avantajlı. Böylelikle ailemin yanına gidip gelirken de sorun yaşamayacağım" şeklinde konuştu. ÖSS'de 300 puan alan Konya Meram Fen Lisesi mezunu Kacar Bilkent'te Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü'nde burslu okuyacak.

Özel okullarda kayıtlar başladı
Özel okullar sınavı sonuçlarının temmuz ayının son haftasında açıklanmasının ardından kayıtlar dün başladı. 4-6 Ağustos tarihleri arasında yapılacak kayıtların ardından yedek liste ön kayıtları yaptırmak için son tarih 7-8 Ağustos olarak açıklandı. Yedek liste ön kayıtlarının ardından yedek liste kayıtları 11 Ağustos Pazartesi günü yapılacak.

Zeynep İŞMAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
kim
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
GREENCARD
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır