kapat
02.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Bir taşla iki kuş

Sarı-lacivertliler, Brezilya kulübünün teklifi kabul etmesi halinde hem Fabiano'yu ucuza kapatacak, hem de Washington sorununu çözecek

Kutlualp takipte
F.Bahçe ısrarla istediği Sao Paulo'nun 23 yaşındaki golcüsü Luis Fabiano'nun 10 milyon dolarlık bonservisini düşürmek için Washington'u kullanıyor. Brezilya'da bulunan ve Sao Paulo Kulübü ile masaya oturan yönetici Hakan Bilal Kutlualp, 10 milyon $'lık bonservisi düşüremeyince, B Planı'nı devreye soktu. Sarı-lacivertli yönetici, Fabiano için Sao Paulo'ya "5 milyon $+Washington" teklifini yaptı. Bunun kabul edilmesi halinde, F.Bahçe hem Fabiano gibi bir golcüyü ucuza renklerine katmış olacak, hem de kalbi tekleyen Washington'u elden çıkararak, bu transferde bir taşla iki kuş vuracak.

Alternatifler Ribas ve Gil
Ancak bu teklifin de kabul edilmemesi halinde F.Bahçe'nin alternatifleri de hazır. Hakan Bilal Kutlualp, Alex'in takımı Santos'ta oynayan orta saha oyuncusu Diego Ribas'ın transferi için görüşmelere başlayacak. Hücuma dönük bir oyuncu olan Ribas'ın yanısıra Brezilya Milli Takımı'nda da oynayan Gil'in de sarı-lacivertlilerin bir başka alternatifi olduğu açıklandı. Kulüpten sızan bilgilere de göre de, Fabiano olmazsa, Gil ve Alex'in Pazartesi günü Hakan Bilal Kutlualp ile birlikte İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Alex nihayet
Bu arada Brezilya Milli Takımı ile CONCACAF Gold Cup'ta mücadele ettiği için İstanbul'a gelişi ertelenen stoper Alex, pazartesi günü İstanbul'a gelip, resmi sözleşme imzalayacak.

Deniz DERİNSU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
kim
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
GREECARD
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır