kapat
29.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

İlhan'dan iyi haber

Beşiktaş camiasının merakla beklediği raporun ipuçları geldi. İlhan'ın doktoruyla telefonda görüşen teknik direktör Lucescu, "Dizi tedaviye olumlu cevap veriyor" müjdesiyle rahatladı

Beşiktaş'ta son günlerde herkesin birbirine sorduğu "Ne olacak İlhan Mansız'ın hali" sorusu cevabını bulmak üzere. 3 haftadır İtalya'da sağ dizinden tedavi gören yıldız futbolcunun durumu hakkında ilk ipucunu teknik direktör Mircea Lucescu aldı. İlhan'ın İtalyan doktoru Stefano Maccana ile telefonda görüşen Rumen çalıştırıcı "Dizi tedaviye olumlu cevap veriyor. Ameliyata gerek kalmayabilir. İlk bulgular olumlu" sözleriyle rahatladı. Dün MR'ı çekilen İlhan'ın raporlarını son kez inceleyecek olan Maccana, yıldız futbolcunun tedavisinin iki hafta daha sürebileceğini kaydetti.

Bilgili Avusturya'da
Lucescu'nun aldığı müjdeli haberi Sağlık komitesi Başkanı Mete Düren duyurdu. Prof. Dr. Düren, ilk bulguların olumlu olduğunu, kesin sonucun ise bugün alınacağını söyledi. Bu arada İlhan'ın durumuna göre transfer yapıp yapmamaya karar verecek olan Beşiktaş'ta başkan Serdar Bilgili, teknik direktör Lucescu ile görüşmek üzere dün Avusturya'ya gitti. Bilgili'yi karşılamaya giden kulüp yetkililerinin kaybolması sonucu yönetici Haşmet Bedii Kürüm ve menajer Sinan Engin arabaya atlayarak Başkan'a ulaştılar. Otele geldiğinde yorgun ve sinirli olduğu gözlerden kaçmayan Serdar Bilgili'nin Lucescu'yla görüşmesinin bugüne kaldığı da öğrenildi.

Fatih DOĞAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Sarı Sayfalar


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır