kapat
29.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Ali Sami Yen kredisi geldi

Galatasaray, yılan hikayesine dönen Ali Sami Yen Projesi'nde mutlu sona ulaştı. 99 milyon dolarlık projenin imza töreni bugün

Galatasaray yönetimlerinin büyük hayali olan Ali Sami Yen Projesi'nde kredisi geldi. İmza töreni bugün Mecidiyeköy'deki Galatasaray Pazarlama A.Ş. binasında yapılacak.

Başkan Özhan Canaydın, uzun süredir devam eden görüşmelerin sonuçlandığını bugün saat 11.00'de yapacağı basın toplantısı ile kamuoyuna ilan edecek ve ardından da imza töreni gerçekleştirilecek. Ali Sami Yen'in 52. ölüm yıldönümünde gerçekleştirilecek tarihi imzanın ardından Galatasaray'ın kurucusu ve 1 numaralı üyesi olan, Mecidiyeköy'deki stada ismini veren Ali Sami Yen'in Feriköy'de yeni anıt mezarı ziyaret edilecek.

Başkan Canaydın'ın zaferi
Amerikan firması AG Alliance Funding Services and Trading Group tarafından verilecek 99 milyon dolarlık kredinin ilk 3 yılında geri ödeme yapılmayacak, ödeme planı ise 13 yılı kapsayacak. Canaydın'ın büyük başarısı sonucu gelen kredi ile banka borçlarının önemli bir kısmı kapatılacak ve Yıldıray transferinin önü de açılacak.

Bu arada G.Saray'ın stattan sorumlu yöneticisi Özkan Olcay, Olimpiyat Stadı'ndaki çalışmaların büyük bir hızla sürdüğünü belirterek, "Stadın bitmesi için herkes elinden geleni yapıyor. Sayın Valinin 'Bu konu benim de prestijim. Başarısız olan ceketini alıp gitsin' sözleri bizim en büyük güvencemizdir" şeklinde konuştu.

Olcay, "G.Saray-F.Bahçe derbisine kontenjan konulup konulmayacağı o günün konusu. Ama G.Saray her şartta maçlarını bu statta oynayacak ve taraftarını zor durumda bırakmayacaktır. Biz, satılan her biletin sorumluluğunu taşıyoruz" diye konuştu.

Levent TÜZEMEN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Sarı Sayfalar


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır