kapat
29.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Roket gibiyiz

"Biz şu anda uzmanlarla roketi rampaya oturtup iyi bir çıkışa hazırladık. Yola çıkıp yörüngeye oturduktan sonra iyi bir iniş yapılmalı. Bizim inişimiz şampiyonluk olacak"

Sorunlara karşı hazırız
Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, Almanya kampının son gününde ilginç değerlendirmeler yaptı. Sarı-lacivertli takımı bir rokete benzeten Alman teknik adam, "Biz şimdilik uzmanlarla birlikte roketi en iyi şekilde hazırlayıp fırlatılacağı rampaya oturttuk. Yolculuk İstanbulspor maçıyla başlayacak. Roket yola çıktıktan sonra karşılaşılabilecek sorunlara karşı da hazırız. Fenerbahçe adına çalışan herkes sorumluluğunu bilecek. Buna basın da dahil. Bu iş sadece roketi fırlatmakla bitmez. Yörüngede iş bittikten sonra iyi bir iniş de yapılmalı. Bizim için iniş şampiyonluk olacak" ifadesini kullandı.

Kolay diyenler yanılıyor
Başarıya inanç ve takım ruhu sayesinde ulaşacaklarını ifade eden Daum, "Taktik ve teknik, işin detayları. Biz sahada öyle savaşmalıyız ki, Şükrü Saracoğlu Stadı'nın çimleri sökülmeli ve yönetim ilk yarı sonunda yeniden değiştirmeli" diye konuştu. Almanya kampında bilinçli olarak sakin bir görüntü çizdiğini de söyleyen tecrübeli hoca, "Beni eleştirmeye hazır kesimler var. Onlara bu fırsatı vermek istemedim. Ama Türkiye'de böyle olmayacağım" dedi. Hazırlık maçlarındaki sonuçların yanıltıcı olmaması gerektiğini söyleyen Daum, "Daha takım hazır değil. 'Bundan sonrası kolay' diyenler yanılıyor. Burada yapılanlara fazlasının eklenmesi gerekir" yorumunu yaptı.

Sıra çabuklukta
Hazırlıklarda kondisyona dayalı bir dönem geçirdiklerini söyleyen Alman hoca, "Artık çabukluk çalışacağız. Oyun sistemindeki değişiklik çabuk benimsendi. Ama Türkiye'de daha iyi motive olmalıyız. Burada F.Bahçe'nin yeni yüzünü herkese tanıttık. Bunda yönetim ve çalışanlar dahil, herkesin payı var. Şunu söylemek istiyorum; basındaki pozitif manşetlerden dolayı kendim için olduğu kadar yönetim adına da seviniyorum. Ama daha bir şey başlamadı. Buradaki basın mensuplarına yaklaşımlarından ötürü teşekkür ederim. Umarım hep böyle devam eder" dedi.

Deniz DERİNSU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Sarı Sayfalar


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır