kapat
29.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Azılı kapkaççı hâlâ uslanmadı

İzmir'de geçtiğimiz yıl Nesrin Varol adlı kadını çantasını alabilmek için merdivenlerde sürükleyen ve ağır yaralayarak gazetelere haber olan kapkaççı Gökhan Ecellioğlu yine, "kapkaç" suçundan cezaevine gönderildi. Ecellioğlu son işinde kurban olarak bir polisi seçince baltayı taşa vurmuş oldu ve hemen yakalandı.

YUNUSLAR YAKALADI
Ecellioğlu önceki gün otobüs durağında bekleyen İzmir Emniyet Müdürlüğü Turizm Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Mehmet Koyuncu'nun belindeki telefonunu alarak kaçmaya çalıştı. Ancak kısa sürede olay yerine gelen Asayiş Şubesi Yunuslar Motorize Ekipleri, azılı kapkaççı Ecellioğlu'nu yakalayarak gözaltına aldı. Mahkemeye sevk edilen Ecellioğlu tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DİRENİNCE...
27 Şubat 2002'de Gürçeşme'de Nesrin Varol isimli kadının çantasını kapan, direnmesi üzerine de Varol'u yerlerde sürükleyen Ecellioğlu bu olaydan sonra sadece dört ay cezaevinde kalarak tahliye olmuştu. Özgürlüğüne kavuştuktan iki ay sonra yeniden hırsızlık yapmaya kalkışan ve kendisini yakalayan polis memurunu bıçaklayan Ecellioğlu, bu olayın ardından tekrar cezaevine girmişti. Ancak hapisten çıkınca yine uslu durmamış ve Kemeraltı'nda bir Alman turistin çantasını kapkaç yaparken yakalanmıştı. Kısa bir süre öncesine kadar cezaevinde kalan Ecellioğlu, özgürlüğüne kavuştuğu hafta Yenişehir semtinde bir kapkaç daha yapmıştı.

Fatih ŞENDİL


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Sarı Sayfalar


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır