kapat
29.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Çalışan kadın seksi unutuyor

Avustralya'da yapılan son araştırmada çalışan kadınların iş stresinden erkeklerden daha çok etkilendiği ve bunun sonucu olarak libidolarının azaldığı ortaya çıktı.

Bu sonuç, Futures/Saulwick araştırma şirketi tarafından çalışan bin kadın ve erkek üzerinde yapılan incelemeyle ortaya çıktı. Buna göre erkeklerin sadece yüzde 13'ü çalışma baskısı yüzünden libidolarının azaldığını söylerken, kadınlarda yüzde 33'ü sadece uyumak için yatağa girdiklerini ifade etti.

KADINLAR ÇOK YORULUYOR
Araştırma şirketinin yöneticisi Robert Tickner "Kadınlar erkeklerden daha çok yoruluyor ve daha çabuk kızıyor. Bu da onların sekse olan ilgilerinin azalmasına neden oluyor" dedi. Tickner ayrıca "Çalışan insanların büyük çoğunluğu iş stresinden ve baskısından şikayetçi. Rekabete dayalı ekonomi içinde yaşamamızın bunda çok büyük bir etkisi var. Bu da ister istemez buzum tüm hayatımızı etkiliyor" diyerek çalışanların büyük çoğunluğunun aileleriyle zaman geçiremediğinden şikayetçi olduğunu da ifade etti.

TELEFONLA RAHATLIYORLAR
Araştırmaya göre çalışanların yüzde 60'ı aileleriyle yeteri kadar zaman geçirememekten şikayet ederken, erkekler daha çok arkadaşlarına zaman ayıramamaktan kadınlar ise ev işlerine zaman kalmamasından yakınıyor. Çalışanlar, kişisel telefon konuşmaları yaparak rahatlamayı tercih ederken yüzde 90'ı çalışırken internette işle alakalı olmayan konularda sörf yapmanın ve oyun oynamanın yanlış olduğunu düşünüyor.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Sarı Sayfalar


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır