kapat
29.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Tatile geldi dile düştü

İngiliz anne, sevgilisiyle Türkiye'ye tatile gelirken çocuklarını 15 yaşındaki kızına bırakınca tartışmalara neden oldu

İngiliz annenin sevgilisiyle Türkiye'de tatil yapmak için iki çocuğunu 15 yaşındaki kızına bırakması, tartışmalara neden oldu. İngiliz basını, Nancy Oliver adlı annenin hikayesini sayfalarından eksik etmiyor. İki kez boşanmış olan Nancy Oliver, 2'nci eşinden olan 3 ve 7 yaşındaki çocuklarını, ilk eşinden olan 15 yaşındaki kızına bırakıp tatile çıktı.

"The Sun" gazetesinde yer alan habere göre, Oliver sevgilisiyle yaptığı tatil planını bozmamak için bu yola başvurdu. İki haftalık Türkiye tatili süresince çocuklarıyla birlikte kalacak bir bakıcı bulamayan Oliver, son çare olarak büyük kızını çocuklara bakması için çağırdı. Kızı, bir gece geç geldiği için çocukları ilk geceyi daha önce hiç tanımadıkları 77 yaşında bir kadınla geçirdi. Olayın açığa çıkmasının ardından, İngiliz polisi ve sosyal güvenlik yetkilileri Oliver hakkında bir soruşturma başlattı. Konu hakkında açıklama yapması istenen kızgın baba hiçbir yorumda bulunmadı.

"BÖYLE ANNE OLAMAZ"
Olayı duyanlar "Böyle bir şey yapabilen bir kadın anne olamaz" dedi. Oliver'ın arkadaşları ise, annenin tatile çıkmadan önce eski eşini aradığını ve çocuklara belli bir süre bakıp bakamayacağını sorduğunu, ancak eski eşinin "çok işim var" diyerek Oliver'ın teklifini reddettiğini anlattı. Oliver'in arkadaşları, işi yüzünden çocukları yanına almayan babayı suçladı. Haberlerin basında da geniş yer bulmasından sonra, açıklama yapan İngiliz polis yetkilileri "İngiltere yasalarına göre ciddi bir suç işlenmiş. Olayı sonuna kadar takip edeceğiz" dedi. Ülke yasalarına göre çocuklar 16 yaşından daha küçüklere emanet edilemiyor.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Sarı Sayfalar


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır