kapat
29.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

2 yaşında araba kaçırıp kaza yaptı!

Almanya'da dünyanın en ilginç trafik kazası gerçekleşti. Henüz iki yaşında olan bir çocuk, babasının arabasını kaçırıp kaza yaptı ve beş bin euroluk hasara yol açtı.

Erik, bundan birkaç hafta önce babasının Honda Accord marka otomobilini kaçırdı, caddeye çıktı ve komşularının Toyota'sına çarparak durdu. Herkes şoktaydı. Erik arabayı nasıl çalıştırabilirdi? Ayrıca Honda'da epey zarar da vardı. Olay fazla kimseye anlatılmadı. Fakat yine de duyuldu. Gazeteciler, evin önünde beklemeye başladı. Aile ricaları kıramadı ve olayı basına anlattı.

GÖSTERİRKEN YİNE ÇARPTI
Ancak sadece anlatması yetmiyordu. Gazeteciler Erik'i direksiyon başında görüntülemek istiyorlardı. Bu yüzden Erik yeniden arabaya bindirildi. Babası Stefan ise arabanın hemen yanında tetikte bekliyordu. Unuttukları, Erik'in elinde anahtarların olmasıydı. Çocuk, bir yandan gazetecilere poz verirken, diğer yandan da ani bir hareketle otomobili çalıştırdı ve öndeki direğe çarparak durdu.

Kimse yerinden kıpırdayamıyordu. Erik'in elinde anahtarların ne işi vardı? Baba Stefan Honda'yı servise götürdü ve bu kez bin euroluk bir zarar olduğunu öğrendi. Aile şimdi Erik'in yeniden sürücü koltuğuna geçmesine neden olan gazetecilere dava açıp, otomobildeki zararın masraflarını karşılamaya çalışıyor.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Sarı Sayfalar


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır