kapat
19.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Fabiano olmazsa Gil

Fenerbahçe, bonservisinde sorun yaşanan Brezilyalı golcünün alternatifini de aynı ülkeden buldu. Corinthianslı 23 yaşındaki Gil yedekte tutuluyor

Fenerbahçe'nin uzun peşinde koştuğu Brezilya Gol Kralı olan Luis Fabiano'da bonservis sorunu bir türlü aşılamıyor. Sarı-lacivertli takım Sao Paulo'nun astronomik rakamlar istemesi nedeniyle bu transferi bir türlü sonuçlandıramıyorlar.

Fenerbahçeli yöneticilerin Luis Fabiano'da ısrarlı oldukları ancak krizin aşılamaması durumunda alternatifi de hazırladığı ileri sürülüyor. İddialara göre Kanarya, Fabiano olmazsa Corinthianslı Gil'e yönelecek.

Fabiano oyundan atıldı
23 yaşındaki 1.87'lık golcü, şu ana kadar iki Paulista Ligi (2001 ve 2003), Torneio Rio-Sao Paulo (2002) ve Brezilya Kupası (2002) şampiyonluklarını yaşadı. Brezilya Milli Takımı'nda da oynayan Gil bu sezon 18 maçta 9 gol attı.
Bu arada Luis Fabiano dün oynanan lig maçında kırmızı kart gördü. Sao Paulo'nun Paranaense'yi 2-0 yendiği maçın 73. dakikasında, skor 1-0'ken Fabiano vakit geçirmekten dolayı sarı kart gördü. İtirazlarını sürdürüp hakeme küfür edince de oyundan atıldı.

Deniz DERİNSU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler



Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır