kapat
15.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ÅžANS&OYUN
ACİL TEL

Alex tam isabet

Meksika karşısında çok iyi performans gösteren yıldız oyuncu, Fenerliler'i sevindirdi. Ayrıca başkan Aziz Yıldırım, Kanarya'ya süper bir yıldız daha getirmeye hazırlanıyor

Sözleşme 10 gün içinde
Son dönemde transferde büyük bir atağa kalkan, Aurelio, Fabio Luciano, Van Hooijdonk ve Selçuk'u alan, Denizlili Servet'i de bitirmeye çalışan Fenerbahçe, Alex için de gün sayıyor. Santos'un ve Brezilya Milli Takımı'nın savunmasının bel kemiği olan Alex, dün CONCACAF Gold Cup'ta oynanan Meksika maçındaki futboluyla parmak ısırttı. Karşılaşmayı Brezilya 1-0 kaybetti ama yıldız oyuncunun müthiş perfromansı, kendisiyle anlaşan Fenerbahçe'yi çok sevindirdi. Bu oyuncunun imzasının milli takımda olması nedeniyle geciktiği ve 10 gün içinde resmi sözleşme yapılacağı bildirildi.

Bir bomba daha...
Rüştü'nün Barcelona'ya gitmesinin ardından kaleci arayışına giren yönetimi bu konudaki çalışmalarına da hız verdi. Kaleci sorununun hafta sonuna kadar bitirilmesi ve yeni file bekçisinin Almanya kampı bitmeden takıma katılması hedefleniyor. Ayrıca başkan Yıldırım'ın bir süper transfer daha getirmek için çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Rüştü vedalaştı
Barcelona'ya transfer olan Rüştü dün kulübü gelerek başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler ile vedalaştı. Başkan Yıldırım, hizmetlerinden dolayı Rüştü'ye bir plaket verdi ve teşekkür etti. Yönetim toplantısına katılan milli kaleci daha sonra kulüp personeli ile vedalaştı. Yıldırım, "Rüştü'ye kapımız daima açık" şeklinde konuştu.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır