kapat
15.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ÅžANS&OYUN
ACİL TEL

Gürültü etmeyin diye uyarınca kurşunlandılar

Trabzon'un Kalkınma Mahallesi'nde aile içi kavgaya komşular müdahale edince ortalık kana bulandı. Kendilerini uyaran komşularına kızan İsmail Özer ile iki oğlu dehşet saçtı.

İbrahim ve Adem adlı iki kardeş eve geç gittikleri için babaları İsmail Özer ile tartışmaya başladılar. Bu sırada yan dairede oturan Serkan Ocak, kardeşi Oruçhan ve arkadaşları İdris Tosun kapıyı çalarak çok fazla ses yaptıkları konusunda komşularını uyardılar. Şiddetli ve yüksek sesle tartıştıkları için sessiz olmaları konusunda uyarılmalarına sinirlenen iki kardeş silahlarını çekip komşularına kurşun yağdırdılar. Olayda Serkan yaşamını yitirirken 17 yaşındaki Oruçhan ile İdris Tosun yaralandı.

KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Oruçhan Ocak'ın durumu ciddiyetini korurken İdris Tosun'un sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Olaydan sonra İbrahim Özer kayıplara karıştı. Kardeşi Adem ise yakalanarak gözaltına alındı.

Ahu BOZLAR


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır