|
|

Bak Postaci geldi
NBA'de sampiyonluk gormeyi kafasina takan Malone, 40 yasinda 17.8 milyon dolari tepip Lakers'a gitti
NBA tarihinin en istikrarli ve en basarili isimlerinden olan Postaci lakapli Karl Malone 40 yasinda Los Angeles Lakers'a transfer oldu. 17 yil Utah Jazz formasini giyen Malone, gecen yil kazandigi 19.3 milyon dolari tepip 1.5 milyon dolarlik bir anlasmayla Lakers'ta oynamayi kabul etti.
Kariyerinde 2 kez MVP secilmesine karsin sampiyonluk yuzugu takmayan Karl Malone, "40 yasindayim ve bir takim tarafindan istenmek gurur verici. Shaq ve Kobe ile beraber oynamak guzel " dedi.
Kizi da basketbolcu
NBA tarihinde Kareem Abdul Jabbar'in ardindan en cok sayi atan 2.oyuncu olan Malone, 2.06 boyunda ve kizi da WNBA'de oynuyor. Malone ayrica 35 bin sayi, 10 bin ribaund, 4 bin asist ve 2 bin top calma barajini bugune kadar asabilen tek oyuncu.
Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya
tiklayin
|
|
|
|