kapat
12.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

En genç Aslan

Sabri, nasıl dazlak olduklarını da açıkladı "Volkan Glatt, Sedat ve İlker'le odada oturuyorduk. Hakan ve Arif abiler odayı bastı, saçlarımızı kesti"

8 yıldır Florya'da
Galatasaray'ın Tirol'u 2-0 yendiği sezonun ilk hazırlık maçındaSabri Sarıoğlu, tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Futbola Çağlayan Akarsu'da başlayan, 11 yaşında şimdi rahmetli olan altyapı hocası Salih Bulgurluoğlu tarafından keşfedilen Sabri, Tirol maçındaki çıkışının sadece bir başlangıç olduğunu söylüyor. 8 yıldır G.Saray'da olduğunu ve Terim tarafından kendisine verilen şansı kullanmaya çalıştığını belirten Sabri, "Hocamı mahçup etmeyeceğim" diyor.

İdollerim Okan-Emre
Sert vuruşlarımı özellikle Ahmet Genç hocamla 2 ay çalışarak geliştirdim" diyen Sabri, kendisine İnterli Okan ve Emre'yi örnek aldığını açıkladı. Sabri, "Neden saçlarınızı kazıttınız?" sorusuna da "İlker,Volkan Glatt ve Sedat'la odada oturuyorduk. Hakan Ünsal ve Arif abiler odamızı bastı. Neye uğradığımızı şaşırdık. Hakan abi bir anda saçlarımızı sıfıra vurdu. Aslında böyle daha iyi oldu. Sıcakta saç sıkıntı veriyor. Biz de kendilerine teşekkür ettik" yanıtını verdi. Fatih Terim ise Sabri için "Mükemmel oynadı. Golden önce direkten dönen şutu da çok iyiydi. Çok koşuyor, rakipleri çıldırtacak kadar çok koşuyor" ifadelerini kullandı.

Yaşar YALÇIN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır