kapat
12.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Cordoba ile uçurum

Beşiktaş'ın senede 1 milyon dolar önerdiği Kolombiyalı, 1 milyon 750 bin dolar istiyor. Haftaya G.Kore'de sıkı bir pazarlık olacak

Arsenal gaz verdi
Arsenal'a transferi Beşiktaş'ın FIFA neznindeki girişimleriyle engellenen Cordoba'nın yeniden Beşiktaş'a dönmesi konusundaki sorunların tamamen giderilemediği ifade ediliyor. 14 Temmuz'da takımla Güney Kore'de kampa katılması beklenen Cordoba'nın bu sezon Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı kesinleşmedi. Kolombiyalı milli kalecinin alacağı para konusunda Güney Kore'de yöneticilerle sıkı bir pazarlığa oturacağı öğrenildi.

% 43 zam kesmedi
Geçen sezon 700 bin dolar alan Kolombiyalı kaleciye, transfer döneminde yıllığı 1 milyon dolardan 3 senelik sözleşme teklif edilmişti. Bu da yıllık ücrette yaklaşık % 43'lük bir artışa denk geliyordu. Cordoba, siyah-beyazlıların bu önerisine sıcak bakmasına karşın, daha sonra Arsenal'in devreye girmesiyle frene bastı. İngiliz kulübünün "Yıllık 2 milyon dolar" teklifiyle kafası karışan yıldız kaleci, şimdi Beşiktaş'tan da zam talep ediyor. Cordoba'nın yıllık 1 milyon 750 bin dolar isteyeceği ve Kore'deki pazarlıklar sonucu siyah-beyazlılarda kalıp kalmayacağının netleşeceği bildirildi.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır