kapat
12.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Papandreu konferans için geliyor

Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgo Papandreu, Bilgi Üniversitesi'nin mezuniyet törenine katılmak üzere Türkiye'ye geliyor.

Bilgi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Erol Katırcıoğlu 14 Temmuz Pazartesi günü Bilgi Üniversitesi'ne gelecek olan Papandreu'nun iki ayrı törene katılacağını söyledi. Papandreu'nun saat 11.00'de üniversitenin Dolapdere Kampüsü'nde yapılacak olan MBA mezuniyet töreninde bir konuşma yapacağını belirten Prof. Katırcıoğlu öğleden sonra da üniversitenin Yaz Okulu'nun açılışını gerçekleştireceğini kaydetti.

Prof. Katırcıoğlu, Yorgo Papandreu'nun Türkiye'ye gelerek Bilgi Üniversitesi'ni ziyaret etmesinde, Dışişleri eski Bakanı İsmail Cem'in de bu üniversitede öğretim üyeliği yapmasının etkili olduğunu ifade etti. Papandreu'nun mezuniyet töreninde vereceği konferansta özellikle Türkiye ile Yunanistan arasındaki ilişkileri anlatacağı bildirildi. Bu arada Bilgi Üniversitesi'ndeki törenlere şu ana kadar AKP hükümetinden her hangi bir katılım olup olmayacağı belirlenemezken, Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün son dakikada törene katılması bekleniyor.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır