kapat
12.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Kendini ihbar etti

E-5 Karayolu'nda yolun karşısına geçmeye çalışan bir yayaya çarparak ölümüne neden olan sürücü önce kaçtı, sonra pişman olup polisi aradı

İstanbul'da Okmeydanı istikametinden Bakırköy yönüne doğru giden tekstilci İsmail Gökhan İşcan, saat 02.00 sıralarında Edirnekapı'daki tünel çıkışında yolun karşı yönüne geçmeye çalışan bir yayaya çarptı. Otomobilin ön kaputuna çarpan yaya savrularak bariyerlerin yanına düştü. İşcan'ın BMW marka otomobilinin de büyük hasar gördüğü kaza sırasında çarptığı şahıs, olay yerinde yaşamını yitirdi.

KİMLİĞİ BELİRLENEMEDİ
Karşı yöne geçmeye çalışırken otomobil altında kalarak hayatını kaybeden erkek yayanın üzerinde kimliğinin belirlenmesini sağlayacak herhangi bir belge bulunamadı. Yabancı uyruklu birine ait olduğu ihtimali üzerinde durulan ceset adli tıp morguna kaldırıldı.

Kazadan sonra yaşadığı panik nedeniyle durmaksızın yoluna devam eden genç adam, olay yerinden bir kilometre kadar uzaklaştıktan sonra vicdanının sesini dinledi ve cep telefonuyla 155 Polis İmdat ihbar hattını aradı. İşcan otoyolda bir yayaya çarptığını söyleyerek olay yerinin adresini verdi.

ARABA DARMADAĞIN
Polis merkezi olay yerine ambülans ve trafik ekiplerini sevk ederken İşcan'da kendisine verilen talimatları uygulayarak karakola teslim oldu. İşcan dün çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bu arada İşcan'ın teslim olmasının ardından karakolun önüne çekilen otomobilin hız kadranının, kaza sırasında 140 km'de takılı kaldığı belirlendi

Rıdvan TEZEL


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır