kapat
12.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Masal gibi düğün

Libya Lideri Kaddafi'nin yeğeni Tarek Kaituni ile ünlü model Lisa Van Goinga, dün akşam Çırağan Sarayı'nda evlendi. Kaddafi'nin oğlunun da katıldığı gecede 600 seçkin davetli vardı.

Bir haftadır İstanbul'da olan çift, üç gündür çılgın partiler düzenliyordu. Reina'da başlayan eğlence önceki gece Kız Kulesi'nde sürdü. Çırağan Sarayı'ndaki final ise masalın mutlu sonuydu


Libya Lideri Kaddafi'nin yeğeni Tarek Kaituni, Roberto Cavelli'nin baş mankeni Lisa Van Goinga dün gece Çırağan Sarayı'nda yapılan mehteşem bir düğünle evlendi. Geçen yıl James Bond'un Kız Kulesi'ndeki partisinde İstanbul'u gezme fırsatı bulan gelin Goinga, düğünü için bu mekanı özellikle seçti. Türk-Arap ve İtalyan sosyetesinin katılımıyla gerçekleştirilen düğünde renkli görüntüler yaşandı.

NİKAH BESMELE İLE KIYILDI
Nikah, besmele çekildikten sonra kıyılırken, yüzükler seromoni ile birlikte takıldı. Nikah merasiminin ardından akrabaları ve dostlarının tebriklerini kabul eden Kaituni çifti, İstanbul'da evlenmekten mutluluk duyduklarını belirttiler. Düğüne gelin ve damadın akrabalarının yanısıra, Türk sosyetesinin önemli isimlerinden Ender Mermerci, Ömer Karacan, Dilek Hanif, Sibel-Ferruh Karakaşlı, Aslı Üstünkaya, Esin Maraşlıoğlu ile kızı Melisa gibi tanınmış davetliler katıldı.

DÜĞÜN ÖNCESİ EĞLENCE
Düğün öncesi 3 gündür parti üzerine parti veren çift, konuklarını önce Reina'da ağırladı. Önceki gece de Kız Kulesi'ndeki muhteşem bir parti düzenlendi. Kaddafi'nin oğlu ve yeğeni, Kız Kulesi'ndeki partide dünya jet sosyetesinin ünlü isimlerini ağırladı. Renkli görüntülerin yaşandığı çok özel gecede, SABAH muhabiri Özay Oral da vardı. Gün boyunca Çırağan'ın havuz sefası yapan davetliler akşam teknelerle Kız Kulesi'ne taşındı. Burada verilen kokteyl sonrası Türk mutfağından seçmelerin yer aldığı açık büfe yemekler ikram edildi. Kız Kulesi'nin ön tarafına özel olarak kurulan podyumda yapılan sema gösterilerini tüm konuklar ilgiyle izledi.

Özay ORAL


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır