kapat
09.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

Sonny elden gitti

G.Saray'in uzun suredir pesinde oldugu Sonny Anderson Ispanyol Villarreal ile anlasti... Sari-kirmizililar simdi Frank De Boer'in isini bitirmeye calisacak

Elde Frank De Boer kaldi
Galatasaray Sonny Anderson'u elinden kacirdi. Sari-kirmizili takimin aylardir pesinde oldugu Brezilyali futbolcu dun Ispanyol kulubu Villarreal ile anlasti. Bu haber G.Saray'da sok etkisi yaratti. Hakan Sukur ve Abdullah'in transferiyle moral bulan sari-kirmizili caimada gozler gelecek yabanci futbolculara cevrilmisti. Sonny Anderson'u kaptiran G.Saray'in elinde simdi Frank De Boer kaldi. Bu arada yonetimin Fatih Terim'in raporuyla Lukunku'yu gonderecegi ogrenildi.

Yildiray'i almiyoruz
Asbaskan Ali Durust, Yildiray Basturk'u almayacaklarini soyledi. Durust, "Bonservisi cok yuksek. Kendisiyle resmi bir gorusmemiz olmadi. Su an bu oyuncunun transferi soz konusu degil" diyen Durust, Hakan Sukur ile gecmis yillarda yasanan sorunlarin geride kaldigini belirterek "Her futbolcu gibi FIFA yoluyla haklarini aradi. Biz yasananlara sunger cekmis durumdayiz. Gecmisi unuttuk. Artik Hakan Sukur'un basarili olmasi icin calisacagiz. O da ayni seyi isteyecektir" ifadesini kullandi.


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sari Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir