|
|

63'luk universiteli bolum birincisi oldu
Anadolu Universitesi mezuniyet toreninin en mutlu kisileri, torunlari yasindaki genclerle birlikte diploma alan yaslilar oldu
Anadolu Universitesi'nin cesitli fakultelerinden mezun olan ogrenciler icin duzenlenen diploma toreninde ilginc goruntuler yasandi. 3 bin ogrencinin katildigi Ataturk Stadi'nda gerceklesen torende, bolumlerini birincilikle bitiren torun sahibi ogrenciler, torunlari yasindaki sinif arkadaslarinca dakikalarca alkislandi.
EV HANIMI UNIVERSITELI
63 yasindaki Mehmet Arslan da Turizm ve Otelcilik Bolumu'nu birincilikle tamamlayarak diplomasini aldi. Iki cocuk, bir torun sahibi Arslan, "Ogrenim gormek en buyuk tutkum. Gezmesini ve gormesini de seviyorum. Onun icin bu bolumu sectim" diye konustu. Mezun olan ogrenciler arasinda 66 yasindaki ev hanimi Emine Sevim Kiratli da vardi.
Ridvan UYSAL
Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya
tiklayin
|
|
|
|