|
|

Kaya ile Kerem yolcu
Sampiyon Efes Pilsen iki milli basketbolcusu Kaya Peker ve Kerem Tunceri NBA sanslarini denemek icin ABD'ye gidiyorlar
Basketbol Ligi Final serisinde Ulkerspor'u gecerek 10.sampiyonluguna imza atan Efes Pilsen'in iki milli oyuncusu NBA yolunda.
Sampiyonlukta pay sahibi olan Kaya Peker Dallas Mavericks, Kerem Tunceri ise Phoenix Suns'in Temmuz ayi basindaki yaz kamplarina katilacak. Iki genc oyuncu kendilerini gosterme sansi bulabilirse iki takimin Yaz Ligi kadrosunda yer alabilecekler.
Onceki yillarda isimlerini draft listesine yazdiran iki oyuncu, sanslarini bir kez de Yaz Ligi'nde degerlendirmek istiyor.
Bu arada 26 Haziran gecesi yapilacak draftta Karsiyaka'dan Hakan Koseoglu ve Ulker'den Zaza Paculia'nin da isimleri bulunuyor.
Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya
tiklayin
|
|
|
|