kapat
24.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°


TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL

Fener bilmecesi

Hooijdonk, Gökdeniz isimleri gündemden inmiyor ama somut bir adım da atılmıyor. Yıldırım ise şubatta başkanlığı bırakacağını açık açık söylüyor

Türk menajer istiyor
Temmuz başında sezonu açmayı planlayan sarı-lacivertlilerin transferde suskun kalması camiada huzursuzluğun artmasına neden oluyor. Pek çok kimse zamanın kısalmasına rağmen ne gideceklerin belli olduğunu, ne de alınacak isimlerin netleştiğini belirterek belirsizliğin kulübe zarar verdiğini ileri sürüyor.

Transferde kilit durumunda olan Daum'un ise bu hafta içinde İstanbul'a gelerek düğmeye basacağı ayrıca bir Türk menajerin mutlaka alınması gerektiğini bildirdiği belirtiliyor.

Ceyhun'a operasyon
Daum'u rahatlatan unsur ise terkettiği ileri sürülen sevgilisi Angelika Camm'ın Alman basınında çıkan haberleri yalanlaması oldu. Bu arada F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yüzme şubesinin geleneksel gecesinde, "Ben şubatta başkanlığı bırakacağım. Bunu herkes böyle bilsin" diyerek net bir açıklama yaptı. Öte yandan yönetim dün haftalık toplantısını yaptı. Vedat Olcay, "Transfer çalışmaları sürüyor. Ceyhun ile de geçireceği operasyon sonrası görüşeceğiz" dedi.

Deniz DERÄ°NSU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır