kapat
24.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°


TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL

Pınar boşanıyor

"Çocuklar Duymasın" dizisindeki Meltem karakteriyle Türkiye'nin sevgilisi olan Pınar Altuğ, büyük aşk yaşadığı ve üç yıl önce evlendiği tekstilci eşi Umut Elçioğlu'ndan boşanıyor. Boşanma ile ilgili iddialar ise oldukça ilginç. Umut Elçioğlu önce eşinin telefonunda bir erkekten gelen mesajları gördü. Ama asıl kıyamet cumartesi gecesi koptu. Birliğinden haftasonu izni alan Elçioğlu, habersizce Beykoz Konakları'ndaki evine geldi ve tanımadığı bir erkekle karşılaştı

İki buçuk ay önce evliliğini konuşarak bitirme kararı alan ünlü oyuncu Pınar Altuğ, geçtiğimiz günlerde tatsız bir olay yaşadı. Eşi Umut Elçioğlu'yla boşanmak için anlaşan Altuğ, bu kararın yeni bir ilişkiye girmek için yeterli olduğunu düşündü. Elçioğlu, birliğinden evci iznine çıkarak Cumartesi gecesi Beykoz Konakları'ndaki eve geldiğinde şok oldu. Camdan atlayan biri evden kaçıyordu. İşte boşanmaya varan olayın ilginç hikayesi...

Pınar Altuğ hayatının aşkı Umut Elçioğlu'yla Türkiye Güzeli seçildiği 1994 yılında bir arkadaşı aracılığıyla tanıştı. Dört yılllık birliktelikten sonra 25 Aralık 1999'da nişanlandı. 2000 yılının Ağustos ayında ise evlendiler. 2002 yılında ise Pınar Altuğ, hayatının dönüm noktası olan "Çocuklar Duymasın"la zirveye çıktı. O artık Tüm Türkiye'nin tanıdığı, sevdiği, hayran olduğu, öykündüğü 'model' bir kadındı. Hayatı masal gibiydi. Şöhret, para, mutlu bir evlilik...

NÄ°YE HABER VERMEDÄ°N?
Her zaman mütevazı tavırları ile dikkat çeken Pınar, geçtiğimiz kış eşi Umut Elçioğlu'nu askere gönderirken, "Onu çok özleyeceğim. Ama zaman çabucak geçer" diyordu. Ancak Elçioğlu'nun askere gitmesinden sonra çiftin arasında ipler koptu. İki ay önce askerden izinli olarak gelen Elçioğlu ile Pınar Altuğ'un o günlerde gece kulüplerinde ayrı ayrı dolaşmaları çiftin arasında sorunlar olduğunu gösteriyordu. Ama Altuğ bütün suçlamalara karşılık böyle bir şey olmadığını söyledi.

Ankara'daki acemi birliğinden sonra Elçioğlu'na dağıtımda Kocaeli çıktı. Karı-kocanın arasındaki mesafeler belki kilometre olarak azalmıştı ama kalplerdeki uçurum giderek büyüyordu. Elçioğlu, tavırlarından şüphelendiği eşinin telefonunda bir erkekten gelmiş mesajlar görünce çılgına döndü.

Uzun süren tartışmalardan sonra çift boşanmaya karar verdi. Önümüzdeki günlerde de mahkemeye başvuracaklardı. Ancak geçtiğimiz cumartesi gecesi daha büyük bir olay patlak verdi. Pınar'a haber vermeden Beykoz Konakları'ndaki evlerine gelen Umut Elçioğlu, gördükleri karşısında şoka girdi. Kapı iç taraftan zincirliydi. Altuğ kapıyı açmamak için direndi. Elçioğlu o sırada camdan atlayan bir genci gördü. Daha sonra eve girmeyi başardı ve Pınar'la tartışmaya başladılar. Altuğ gayet soğukkanlı bir biçimde "Haber vermeden niçin geldin?" dedi.

UMUT'A TEÅžEKKÃœRLER
Bu şok olayın ardından büyük bir duygusal çöküntüye giren ve sabaha kadar ağlayan Elçioğlu, acılarını yüreğine gömüp yeniden birliğine döndü. Pınar Altuğ ise çekimlerine... Pınar Altuğ ile 20 yaşındaki Tommy, Hillside'da spor yaparken tanışmışlardı ve bu tanışıklık kısa sürede özel bir ilişkiye dönüştü.

Bu arada Mesut Yılmaz, Ertuğrul Özkök, Oğuz Çetin, Aykut Kocaman, Ercan Saatçi, Sibel Can, Ebru Gündeş gibi ünlülerin de oturduğu Beykoz Konakları'nda bu dedikodu kulaktan kulağa yayılmaya başladı.

Dün akşam saatlerinde Pınar Altuğ, medyaya şu açıklamayı geçti "3 yıla yakındır sürdürdüğümüz evliliğimizi birlikte aldığımız bir kararla sona erdiriyoruz. Şu ana kadar yaşadıklarımız için Umut Elçioğlu'na çok teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında mutluluklar diliyorum."

NEDEN, 3. ŞAHIS DEĞİL
Bu açıklamadan birkaç saat sonra Pınar Altuğ ile telefonda konuştum. "Evliliğim üçüncü bir şahıs yüzünden bitmiyor" diyen Altuğ, şöyle konuştu "Bir ilişkinin bitmesi için başka bir ilişkinin başlaması gerekmiyor. Evliliğimiz aldığımız ortak kararın sonucu bitiyor. Boşanmaya 2.5 ay önce karar verdik. Bunun öncesine de dayanan problemler vardı. Ama çevreden gelen baskı ve yönlendirmelerle devam ettirmiştik. Tabii ki ikimiz de genciz, gelecekte ikimizin de hayatında başka insanlar olacak. Bu dedikoduların birileri tarafından bilinçli olarak yayıldığını düşünüyorum."

Umut askerden dönünce arkadaşı İzzet'le oturacak
Geçtiğimiz yaz Bodrum plajlarının en gözde dörtlüsüydü onlar; Pınar Altuğ, eşi Umut Elçioğlu; Özlem Yıldız ve sevgilisi İzzet Antebi... Her yerde birlikteydiler. Ama ne olduysa oldu ve dörtlü arasındaki birlik bozuldu. Sevgilisinden ayrılan Özlem Yıldız, buna neden olarak Pınar Altuğ ile eşini gösteriyor ve "Beni İzzet'ten Pınar ayırdı. Ama bunun nedenleri benim yüreğimde saklı kalacak. Çok yakın arkadaşım olarak gördüğüm Pınar, meğer arkamdan ne dolaplar çevirmiş, neler söylemiş..." diyordu. Tabii Yıldız'ın suçlamalarına Pınar Altuğ da yanıt verdi "Özlem saçma sapan davranarak bu konuyu çok çirkinleştirdi. İnsanlar hataları kendinde aramalı. İzzet hem benim hem de eşimin dostu. Bu ilişkinin bitmesinde bizim payımız yok. Bu ilişkinin bitmesi yüzünden hiçbir vicdani sorumluluk taşımıyorum."

Çiftin hayatlarında bu denli önemli bir yer tutan İzzet Antebi, şimdi kardeşi gibi sevdiği Umut Elçioğlu'nun yanında. Pazar günü onu Kocaeli'ne götüren ve birliğine teslim eden Antebi, boşanmalarının ardından Umut Elçioğlu ile aynı evde yaşayacaklarını söyledi.

Kolejli kız Türkiye'nin starı oldu
1994 yılında katıldığı güzellik yarışmasında "Türkiye'nin en güzel kızı" seçilince hayatı değişen Pınar Altuğ, adım adım zirveye tırmandı

Pınar Altuğ podyumlarla 17 yaşında tanıştı. Üstelik annesinin teşvikiyle... Anne Selma Hanım, kızının güzelliğine güvenip, "Haydi kızım" der ve onu 92 yılında Neşe Erberk Ajans'a götürür. 1993 yılında da Vizon Show'a katılır ve birinci olur. Hem okulunu hem de mankenliği birarada yürütür.

MÜTHİŞ DEĞİŞİM
St. Benoit Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü'nü kazanır. 1994 yılında ise hayatındaki dönüm noktalarından birini yaşar; katıldığı güzellik yarışmasında Türkiye'nin en güzel kızı seçilerek tacı giyer.

Ve 10 yılda müthiş bir değişim yaşar Pınar Altuğ. Eleştirilen kilolarından ve iri göğüslerinden kurtulmak için bıçak altına yatar. 3 kez göğüslerinden ameliyat olur. "Çok Özel" adlı magazin programı sunuculuğu, ardından sabah kuşağında sunduğu yemek programı ile tüm Türkiye'nin tanıdığı bir isim olur.

Ama asıl şöhreti 2002 yılında "Çocuklar Duymasın" dizisi ile yakalar. Reyting rekorları kıran "Çocuklar Duymasın"da iki çocuklu, haklarını savunan ve kariyer sahibi bir anneyi canlandıran Altuğ, kısacık meslek kariyerinde geldiği noktayla pekçok yaşıtının örnek aldığı bir isim oldu.

8 YILLIK BERABERLÄ°K
Eşi Umut Elçioğlu ile nikah öncesi de dahil olmak üzere 8 yıl beraber olan Pınar Altuğ, yoğun iş tempoları yüzünden birbirleriyle görüşememekten yakınıyor ama bunun da aşkı besleyen bir şey olduğunu söylüyordu. Ama araya askerlik nedeniyle ayrılık girince sorunları engellemek mümkün olmadı. Pınar Altuğ, eşinden ayrılmaya karar verdi.

Şengül BALIKSIRTI


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır