kapat
17.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°


TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL


Annenin tabancalı ÖSS kutlaması

Trabzon'da, ÖSS'ye giren kızının sınavı iyi geçince, 42 yaşındaki Edibe Altuntaş havaya ateş ederek bu mutlu olayı kutladı! Ateş tutuklandı

Trabzon ÖSS sınavına giren 18 yaşındaki kızı Merve Altuntaş'ın sınavının iyi geçmesini tabancayla havaya ateş açarak kutlayan 6 aylık hamile 42 yaşındaki Edibe Altuntaş tutuklanarak cezaevine konuldu.

Trabzon'da oturan Merve Altuntaş önceki gün ikinci kez ÖSS sınavına girdi. Sınavı başarılı geçen Merve, ailesiyle birlikte Düzyurt Köyü'ndeki evlerine gitti. Sınavdaki başarıyı kutlamak isteyen Altuntaş ailesi evlerinin yakınındaki piknik alanına gitti. Burada ailesiyle birlikte piknik yapan iki çocuk annesi Edibe Altuntaş, "kızının sınavının iyi geçmesine sevinerek" havaya bir el ateş etti. Bu sırada yakında bulunan jandarma devriyesi, 6 aylık hamile olan Altuntaş'ı yakaladı. Tabancanın babasından kalma olduğunu söyleyen Altuntaş, "Ruhsatsız silah bulundurmak ve meskun mahalde havaya ateş açmak" suçundan çıkarıldığı nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'nce tutuklandı.

Annesinin tutuklandığını duyunca şok geçirdiğini söyleyen 18 yaşındaki Merve, "Sınavım güzel geçti ama sevincim kursağımda kaldı. Sevincimi yaşayamadım. Annem 6 aylık hamile, bebeğe bir şey olmasından korkuyoruz."dedi.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır