kapat
16.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL


Transferin adı bile yasak

Konfederasyon Kupası'na katılmak için dün Fransa'ya giden Milliler'de, futbolculara 10 gün boyunca transfer görüşmesi yapmaları yasaklandı

Güneş kesin konuştu
FIFA Konfederasyon Kupası'nda mücadele edecek A Milli Futbol Takımımız dün Fransa'ya gitti. Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş,liglerde sezonun bittiğini, ancak uluslararası arenada yarışın sürdüğünü belirterek, FIFA Konfederasyon Kupası'nda başarılı bir sonuç almak istediklerini söyledi. Güneş, 10 günlük süreçte futbolcuların transfer konuşmasını istemediğini belirterek, "Herşeyin bir yeri vardır. Futbolculara 3 gün izin vermiştik. Bu süreçte gerekeni yapmaları lazımdı. Bizimle burada olan futbolcunun, başka bir konuya konsantre olmasına izin veremeyiz. Okan Koç olayı da bize ders oldu. O yüzden maçlar bitene kadar transfer kesinlikle konuşulmayacak" diye konuştu.

Çalışmalar tatsız başladı
Türkiye adına uluslararası platformda yaptıkları futbol çıkışını sürdürmek ve Türkiye'yi dünyaya tanıtmak istediklerini anlatan Güneş, şöyle devam etti "Şu anda uluslararası normlarda izlenen bir Türkiye var. İzlenen Türk oyuncularının ne verebileceğini de Konfederasyonu Kupası'nda görebileceğiz. Bu kadroyu 2006 Dünya Kupası'na ve sonrasına hazırlarken, 2004'de de bu kadrodaki oyuncuları görmek istiyoruz." Bu arada milliler ilk çalışmasını dün yaptı. İdman sahasında portatif kale olmaması sıkıntı yarattı. Menajer Çobanoğlu, görevlilerle bir süre tartıştı. Daha sonra başlayan idman ise havanın bozulması ve dolu yağması nedeniyle yarıda kaldı.

Gürcan BİLGİÇ


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır